Zoeken
'Toetjesbijbel' van Rutger van den Broek winnaar van het 'Food and Friends Gouden Kookboek 2023'
Het was echt een feest om Toetjesbijbel te maken, maar uiteindelijk doe ik het natuurlijk vooral om zoveel mogelijk mensen aan de bak te krijgen. Deze prijs voor is voor mij de kers op de taart.

'Toetjesbijbel' van Rutger van den Broek winnaar van het 'Food and Friends Gouden Kookboek 2023'

Gepubliceerd op 10 november, 2023 om 18:00

Stichting CPNB en online culi-platform Food and Friends hebben dit jaar de handen ineen geslagen voor de felbegeerde kookboekenprijs van dit moment: het Food and Friends Gouden Kookboek. Met Toetjesbijbel heeft Rutger van den Broek de Publieksprijs van dit Gouden Kookboek 2023 gewonnen.

Met ruim 300 recepten ben je met dit boek wel even zoet. Wie kijkt er tijdens het avondeten niet uit naar het toetje? In Toetjesbijbel vind je de allerlekkerste toetjesrecepten van toetjes met fruit in de hoofdrol tot een hoofdstuk vol pudding en van Franse klassiekers tot toetjes van over de hele wereld. Van stoofpeerbeignets en sticky toffee cake met butterscotchsaus tot aan slagroom-, chocolade- en rum-rozijnenvla. En van crêpes Suzette en crema Catalana tot aan gegrilde ananas met romige hangop en kokoskruimels. Met dit boek wordt elk toetje een feest!

Rutger van den Broek won de eerste editie van Heel Holland Bakt. Als kind klom hij al op het aanrecht als zijn moeder aan het bakken was. Eerder verschenen onder andere Rutger bakt, Masterclass cakes, Het hartige bakboek, Het makkelijke bakboek, Rutger bakt de 100 allerbeste recepten en De Bakatlas. Van zijn bestsellers Bakbijbel en Koekjesbijbel zijn inmiddels al meer dan 150.000 exemplaren verkocht. Ook heeft Rutger een populaire bakblog: Rutgerbakt.nl.

Auteurs
Auteur: Rutger van den Broek

Rutger van den Broek gooide hoge ogen als winnaar van de eerste editie van Heel Holland Bakt. Als kind klom hij al op het aanrecht als zijn moeder aan het bakken was. Eerder verschenen onder meer Het hartige bakboek, Rutger bakt, Rutger bakt feestelijk en Cakes. Van zijn bestsellers Bakbijbel en Koekjesbijbel zijn inmiddels meer dan 70.000 exemplaren verkocht. Ook heeft Rutger een veelgelezen bakblog RutgerBakt.nl.

Boeken
Rutger van den Broek - Toetjesbijbel
Rutger van den Broek

Winnaar Food and Friends Gouden Kookboek, publieksprijs 2023

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: