Zoeken
'Het Goede Heertje' is gepresenteerd! Edwin Schoon & Arjan Dijksma overhandigden de eerste exemplaren aan de mensen die Het Goede Heertje nog gekend hebben
Mag je stelen van de rijken als je geeft aan de armen?

'Het Goede Heertje' is gepresenteerd! Edwin Schoon & Arjan Dijksma overhandigden de eerste exemplaren aan de mensen die Het Goede Heertje nog gekend hebben

Gepubliceerd op 9 november, 2023 om 15:04, aangepast op 9 november, 2023 om 15:19

Dinsdagavond presenteerden we Het Goede Heertje. Het boek vertelt het verhaal van Kees van Harreveld, een Amsterdammer uit de jaren 50. Een ongelofelijk & waargebeurd verhaal over een soort Nederlandse Robin Hood.

De avond begon met een borrel voor de eregasten en na verloop van tijd liep Café Leentje vol met familie en vrienden van de auteurs. Aan het eind van het korte programma kwamen alle naasten van Het Goede Heertje naar voren om een persoonlijke anekdote te vertellen en werden ze één voor één heel hartelijk bedankt voor hun bijdragen aan het boek. 

‘Na verloop van jaren ben ik ome Kees en tante Mies uit het oog verloren. Het verhaal is nu rond.’ Janny Toebak

Het was een bijzondere avond en we zijn (nog steeds) ontzettend trots op wat de heren hebben neergezet én de geweldige PR natuurlijk. Het Goede Heertje is vanaf nu te koop in je favoriete (online) boekhandel!

Auteurs
Auteur: Edwin Schoon

Edwin Schoon (1970) is schrijver en documentairemaker. Zijn boek Basta (2019) is in zeven talen vertaald en meer dan 100.000 keer verkocht. Met zijn eerste boek De macht van de bal (2010) won hij de Nico Scheepmaker Beker voor het beste sportboek. Hij werkt onder meer voor De Groene Amsterdammer, Andere Tijden Sport en de VPRO.

Auteur: Arjan Dijksma

Arjan Dijksma (1976) is onderzoeksjournalist voor NOS Sport en eindredacteur bij Langs de Lijn.

Boeken
Edwin Schoon & Arjan Dijksma - Het Goede Heertje
Edwin Schoon & Arjan Dijksma

Een ongelofelijk en waargebeurd verhaal over een Nederlandse Robin Hood

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: