Zoeken
‘Met Lynn de keuken in’ van Lynn van der Vorst komt binnen in de top 20
Veel veranderingen in De Bestseller 60 in week 44

‘Met Lynn de keuken in’ van Lynn van der Vorst komt binnen in de top 20

Gepubliceerd op 1 november, 2023 om 13:00, aangepast op 1 november, 2023 om 15:07

Nieuw binnen in de bestsellerlijst deze week is Met Lynn de keuken in van Lynn van der Vorst. Of het nu weekend is of een doodgewone doordeweekse dag: Met Lynn de keuken in staat garant voor zeven dagen per week lekker eten. Lynn kookt toegankelijk en ongecompliceerd, maar altijd bourgondisch en hoog op smaak. Ze is praktisch ingesteld en weet als geen ander met minimale inspanningen het maximale uit ieder gerecht te halen. Van snelle gerechten (die sowieso tot je vaste repertoire gaan behoren) tot uitgebreide borreltafels, en van koken uit je koelkast tot aan het hosten van etentjes; Lynn neemt je mee haar altijd zo gezellige keuken in.

De onverslagen hit Daar waar de rivierkreeften zingen van Delia Owens staat deze week op nummer #32. Twee plekjes lager dan vorige week. Dit prachtige en meeslepende verhaal weet nog steeds lezers te winnen en werd dan ook terecht uitgeroepen tot ‘Meest gelezen boek’ van 2022.

Daar waar de rivierkreeften zingen staat al 133 weken in De Bestseller 60.

Meer informatie over De Bestseller 60 vind je hier.

Auteurs
Auteur: Lynn van de Vorst

Lynn van de Vorst (@lynnvandevorst) is Instagram-kok en influencer. Dagelijks inspireert ze haar volgers met de lekkerste recepten en neemt ze hen mee op al haar culinaire avonturen en citytrips. Van Amsterdam tot aan Maastricht en van Puglia tot aan Parijs; Lynn is op de hoogte en weet waar je moet zijn. Ook heeft ze een eigen programma op Njam.tv, waarin ze Nederlands beste streetfood op de kaart zet. Lynn komt uit Veldhoven en woont in Amsterdam.

Auteur: Delia Owens

Delia Owens schreef eerder over haar leven als wildlife biologe in Afrika en maakte documentaires voor National Geographic. Daar waar de rivierkreeften zingen is haar romandebuut. In de VS zijn inmiddels meer dan 6 miljoen exemplaren verkocht en staat het boek al drie jaar in de bestsellerlijst van de New York Times. De vertaalrechten zijn aan 49 landen verkocht.

Boeken
Lynn van de Vorst - Met Lynn de keuken in
Lynn van de Vorst

Easy and effortless

Delia Owens - Daar waar de rivierkreeften zingen
Delia Owens

Gebonden editie van deze prachtige #1 bestseller

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: