Zoeken
'Nieuwe buren' van Saskia Noort wordt verfilmd met internationale cast
Nieuwe buren, Saskia Noorts spannende en provocerende thriller over seks, liefde en de drang naar vrijheid, verschijnt als tv-serie op Channel 4.

'Nieuwe buren' van Saskia Noort wordt verfilmd met internationale cast

Gepubliceerd op 24 oktober, 2023 om 16:43, aangepast op 25 oktober, 2023 om 08:16

Saskia Noorts bestseller Nieuwe buren is binnenkort te zien als tv-serie op het Britse Channel 4. Nieuwe buren, dat in 2014 al als serie op de nederlandse televisie verscheen, zal The Couple Next Door gaan heten en zal in de loop van volgend jaar wereldwijd worden gelanceerd. Het scenario van de nieuwe serie is geschreven door David Allison. Sam Heughman (Outlander), Alfred Enoch (Harry Potter) en Jessica De Gouw (The Crown) maken deel uit van de internationale cast. 

Over The Couple Next Door:
Evie en Pete verhuizen naar een chique buurt en merken dat ze nerveus en gespannen zijn. Ze worden bevriend met het stel naast de deur, Danny en Becka. Danny beleeft een gepassioneerde nacht met Evie, zijn mooie maar ontspoorde buurvrouw. Beide echtparen zijn op hun eigen manier op zoek naar geluk. Gezamenlijk verleggen ze hun grenzen, totdat ze erachter komen dat er geen weg terug meer is... 

Extra leuk: Nieuwe buren krijgt dit najaar een gloednieuw omslag bij The House of Books, geheel in de stijl van de Saskia's laatste roman De Nazaten.

Auteurs
Auteur: Saskia Noort

Saskia Noort (1967) is schrijfster en columniste. Van haar boeken werden 3,5 miljoen exemplaren verkocht. Haar werk werd in vijftien talen vertaald en werd bewerkt voor televisie, film en theater. Van haar achtste thriller Bonuskind werden ruim 200.000 exemplaren verkocht en het was tevens het bestverkochte spannende boek van 2020. In feburari 2024 zijn de Engelse wereldrechten van Bonuskind verkocht aan Amazon Crossing.

Boeken
Saskia Noort - Nieuwe buren
Saskia Noort

Spannende en provocerende thriller over seks en liefde, en over de drang naar vrijheid - maar ook over de allesoverheersende angst daarvoor.

Saskia Noort - De nazaten
Saskia Noort

Het langverwachte vervolg op De eetclub en Debet

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: