Zoeken
'Rijke mensen zijn anders' van Annejet Van der Zijl ligt nu in de boekhandel
De nieuwe roman van Annejet Van der Zijl, deel twee in de spannende Annika S.-serie is nu te koop.

'Rijke mensen zijn anders' van Annejet Van der Zijl ligt nu in de boekhandel

Gepubliceerd op 19 oktober, 2023 om 17:00, aangepast op 1 november, 2023 om 11:01

Rijke mensen zijn anders, deel twee in de spannende Annikas S.-serie maar ook goed los te lezen, is vanaf vandaag te koop in de boekhandel of via onze website. De nieuwe thriller van Annejet Van der Zijl vertelt het verhaal van de duitse politica Annika Schaefer, die terugkeert naar Berlijn om revanche te nemen op haar oude partijgenoten.

Over Rijke mensen zijn anders:
De in ongenade gevallen Duitse politica Annika Schaefer beleeft een idyllische zomer met Martin Twisk, de Nederlandse rechercheur bij wie ze een veilige haven heeft gevonden. Maar Annika aarzelt geen moment en vertrekt naar Berlijn wanneer ze de kans krijgt om wraak te nemen op haar voormalige partijgenoten, schoonfamilie en alle andere mensen die haar zo meedogenloos hebben laten vallen. En terwijl Annika in Duitsland vecht voor genoegdoening, wordt Martin, zwaar tegen zijn zin, opgetrommeld om een dubbele moord in een miljonairsdorp op te lossen. Beiden komen ze vijanden tegen op hun pad, maar de meest gevaarlijke vinden ze in zichzelf.

Klik op de links hieronder om meer te weten te komen over het boek en/of de auteur!

Auteurs
Auteur: Annejet van der Zijl

Annejet van der Zijl is een van de bekendste en meest gelezen non-fictieschrijvers van ons land. Ze debuteerde in 1998 met Jagtlust en schreef bestsellers als Sonny Boy en De Amerikaanse prinses. Van der Zijl was in 2020 Boekenweekauteur en schreef het succesvolle Boekenweekgeschenk Leon & Juliette.

Boeken
Annejet van der Zijl - Rijke mensen zijn anders
Annejet van der Zijl

Het langverwachte vervolg op De val van Annika S.

Annejet Van der Zijl - De val van Annika S.
Annejet Van der Zijl

Literaire suspense van een van de grootste schrijfsters van Nederland: nu in midprice

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: