Zoeken
Annejet van der Zijl nieuwe gezicht van Heel Nederland Leest campagne
Sonny Boy van Annejet van der Zijl staat in november centraal bij de Heel Nederland Leest campagne. Deze week verschijnt ook haar nieuwe spannende roman Rijke mensen zijn anders. 

Annejet van der Zijl nieuwe gezicht van Heel Nederland Leest campagne

Gepubliceerd op 17 oktober, 2023 om 16:42, aangepast op 3 november, 2023 om 15:14

Annejet van der Zijl, bestsellerauteur bij The House of Books, is aangekondigd als het gezicht van de nieuwe Heel Nederland Leest campagne. Het evenement loopt van 1 november tot en met met 30 november en heeft als voornaamste doel om meer mensen aan het lezen te krijgen. Deze maand zal Annejets bestseller Sonny Boy centraal staan bij de campagne. Op 1 november zal Annejet te gast zijn in de Bibliotheek Midden-Brabant, waar zij het eerste exemplaar van de speciale Heel Nederland Leest editie in ontvangst zal nemen.

Ander leuk nieuws: Deze week verschijnt bij The House of Books Rijke mensen zijn anders, de nieuwe roman van Annejet van der Zijl en het langverwachte vervolg op De val van Annika S.

 

 

Auteurs
Auteur: Annejet van der Zijl

Annejet van der Zijl is een van de bekendste en meest gelezen non-fictieschrijvers van ons land. Ze debuteerde in 1998 met Jagtlust en schreef bestsellers als Sonny Boy en De Amerikaanse prinses. Van der Zijl was in 2020 Boekenweekauteur en schreef het succesvolle Boekenweekgeschenk Leon & Juliette.

Boeken
Annejet van der Zijl - Rijke mensen zijn anders
Annejet van der Zijl

Het langverwachte vervolg op De val van Annika S.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: