Zoeken
Kijktip: nieuwe serie 'In de tbs' van Hans Faber
THB-auteur Hans Faber neemt in nieuwe serie In de tbs een kijkje achter de gesloten deuren van een tbs-kliniek.

Kijktip: nieuwe serie 'In de tbs' van Hans Faber

Gepubliceerd op 2 oktober, 2023 om 09:59, aangepast op 6 oktober, 2023 om 09:18

Afgelopen zomer verscheen op NPO 2 de nieuwe serie In de tbs van THB-auteur Hans faber. In de vijfdelige serie neemt Faber een kijkje achter de gesloten deuren van een tbs-kliniek. Als buitenstaander volgde hij een jaar lang patiënten, begeleiders en behandelaars in de Van der Hoeven Kliniek in Utrecht en wil op die manier een eerlijk beeld schetsen van een gecompliceerd systeem.

Bij The House of Books verschenen van Hans Faber zijn misdaadthrillers De Rus (2020), De minister (2021) en De zondaar (2023). Onlangs tekende Faber bij The House of Books voor een nieuwe titel. Deze thriller verschijnt naar verwachting in 2025 en zal wederom gaan over misdaadjournalist Vince van Zandt, die ook in zijn eerdere thrillers de hoofdrol speelde.

De serie In de tbs is hier terug te bekijken.

Bekijk hieronder alvast de trailer:

Auteurs
Auteur: Hans Faber

Hans Faber was journalist voor onder meer de Volkskrant en Het Financieele Dagblad. Voor de Volkskrant schreef hij vaak over het schemergebied tussen onder- en bovenwereld en was hij twee keer genomineerd voor Het Gouden Pennetje, de prijs voor talentvolle journalisten. Hij is tegenwoordig copywriter en eigenaar van een communicatiebureau. Geïnspireerd door schrijvers als Stieg Larsson en Tom Wolfe schreef hij De Rus en De minister, en zijn meest recente thriller De zondaar.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: