Zoeken
'De nazaten' van Saskia Noort stijgt maar liefst 9 plekken in De Bestseller 60
Vier titels van Overamstel Uitgevers in de lijst in week 39.

'De nazaten' van Saskia Noort stijgt maar liefst 9 plekken in De Bestseller 60

Gepubliceerd op 27 september, 2023 om 13:00

In De Bestseller 60-lijst in week 39 prijkt Juice van Heleen van Royen vol trots op de 12e plaats. Juice is meer dan een roman; het is een scherpe en geestige reflectie op de moderne tijdgeest. Het Parool noemde het een ‘zeldzaam juweel’ en De Telegraaf beloonde het met een welverdiende 4-sterrenbeoordeling. Deze roman prikkelt niet alleen de lachspieren, maar daagt de lezer uit tot nadenken over onze huidige maatschappij.

Daar waar de rivierkreeften zingen van Delia Owens handhaaft haar top 20-positie en staat deze week op nummer #15. Dit boek, eerder uitgeroepen tot Meest gelezen boek van 2022, blijft lezers boeien met het betoverende verhaal.

Maar het meest opvallend is de opmars van Saskia Noorts thriller, De nazaten, die maar liefst 9 plaatsen is gestegen naar nummer 23. Dit boek vormt het spectaculaire slotstuk van een meeslepende trilogie die begon met de bestsellers De eetclub en Debet.

Hoe vermoord ik mijn familie? van Bella Mackie, vinden we deze week op nummer #56. De geestige en duistere thriller blijft lezers boeien en volgens Cosmopolitan ‘zal je gegrepen worden... De emotionele onthechting van Grace zal je koude rillingen bezorgen.’

Meer informatie over De Bestseller 60 vind je hier.

Auteurs
Boeken
Heleen van Royen - Juice
Heleen van Royen

'Een onmiskenbare Van Royen.' De Telegraaf

Delia Owens - Daar waar de rivierkreeften zingen
Delia Owens

Gebonden editie van deze prachtige #1 bestseller

Saskia Noort - De nazaten
Saskia Noort

Het langverwachte vervolg op De eetclub en Debet

Bella Mackie - Hoe vermoord ik mijn familie?
Bella Mackie

Wanneer Grace Bernard ontdekt dat haar afwezige miljonairsvader de smeekbeden van haar stervende moeder heeft afgewezen, zweert ze wraak door elk lid van zijn familie te vermoorden.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: