Zoeken
Sophie Kinsella's 'De burn-out' komt eraan
Fans van Sophie Kinsella kunnen hun hart ophalen: De burn-out verschijnt eind november. Om dat te vieren hebben we een pre-order actie met KOBO: tot en met 30 november koop je het e-book voor maar € 8,99!

Sophie Kinsella's 'De burn-out' komt eraan

Gepubliceerd op 22 september, 2023 om 13:00, aangepast op 16 november, 2023 om 16:00

Voor de fans van Sophie Kinsella hebben wij goed nieuws. Haar nieuwe boek De burn-out komt eraan! De hilarische nieuwe romcom van dé feelgoodbestsellerauteur verschijnt op 30 november in de boekhandels. Om dat te vieren hebben een pre-order actie met KOBO: tot en met 30 november koop je het e-book voor maar € 8,99!

Over De burn-out:
Sasha is tegen een muur gelopen. De wanhoop nabij besluit ze naar het resort in Devon te gaan waar ze als kind graag kwam, in de hoop dat boerenkoolsmoothies, yoga en stilte haar er weer bovenop zullen helpen. Maar het is laagseizoen, het hotel is vervallen en ze moet het strand met iemand anders delen: een chagrijnige, gestreste jongeman die Finn heet. Hoe kan ze één worden met de natuur als hij op een rots zit en haar in de gaten houdt?

Omdat ze de enigen op het resort zijn, raken ze toch met elkaar aan de praat. En het zou zomaar kunnen zijn dat ze meer met elkaar gemeen hebben dan ze hadden gedacht...

Klik op de links hieronder om meer te weten te komen over het boek en/of de auteur!

Auteurs
Auteur: Sophie Kinsella

Sophie Kinsella veroverde de harten van miljoenen lezers met haar verfilmde Shopaholic-serie. Ook haar andere romans zoals Voor wat, hoort wat en Mijn niet zo perfecte leven zijn zeer succesvol en worden in meer dan zestig landen uitgegeven. Sophie Kinsella studeerde politicologie, filosofie en economie in Oxford. Ze woont met haar man, vier zoons en een dochter in Londen.

Boeken
Sophie Kinsella - De burn-out
Sophie Kinsella

De hilarische nieuwe romcom van dé feelgoodbestsellerauteur

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: