Zoeken
Saskia Noort te gast bij Casa di Beau
Bestsellerauteur Saskia Noort donderdagavond te zien bij Casa di Beau In Toscane.

Saskia Noort te gast bij Casa di Beau

Gepubliceerd op 18 september, 2023 om 13:09, aangepast op 21 september, 2023 om 14:24

Donderdagavond 21 september is THB-auteur Saskia Noort te gast bij Casa di Beau, het programma waarin televisiepresentator Beau Van Erven Dorens elke aflevering twee bekende gasten ontvangt in zijn villa in Toscane. Samen met ex-wielrenner Thomas Dekker zal Saskia logeren bij Beau, die hen mee op pad neemt in de Italiaanse wijnstreek met de zonnige heuvels en dorpjes als decor. Van Saskia Noort verscheen afgelopen zomer haar nieuwe boek De Nazaten bij uitgeverij the House of Books.

Casa di Beau is donderdag om 20:30 uur te zien op RTL4. Wil je fragmenten van Casa di Beau terugkijken? Ga dan naar https://www.rtl.nl/programma/5403519/casa-di-beau

Auteurs
Auteur: Saskia Noort

Saskia Noort (1967) is schrijfster en columniste. Van haar boeken werden 3,5 miljoen exemplaren verkocht. Haar werk werd in vijftien talen vertaald en werd bewerkt voor televisie, film en theater. Van haar achtste thriller Bonuskind werden ruim 200.000 exemplaren verkocht en het was tevens het bestverkochte spannende boek van 2020. In feburari 2024 zijn de Engelse wereldrechten van Bonuskind verkocht aan Amazon Crossing.

Boeken
Saskia Noort - De nazaten
Saskia Noort

Het langverwachte vervolg op De eetclub en Debet

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: