Zoeken
Ook in week 30 stijgt 'Hoe vermoord ik mijn familie?' weer in De Bestseller 60
De nazaten blijft deze week staan op nummer #4

Ook in week 30 stijgt 'Hoe vermoord ik mijn familie?' weer in De Bestseller 60

Gepubliceerd op 26 juli, 2023 om 13:00

De bloedstollende nieuwe thriller van Saskia Noort, De nazaten blijft deze week in de top 5 staan in De Bestseller 60. Tien jaar na het uiteenvallen van de eetclub is Karen Brouwers terug en blijken er banden te zijn die niet zomaar verbroken kunnen worden. De nazaten is na de bestsellers De eetclub en Debet het sluitstuk van dit spectaculaire drieluik. Deze week vinden we de queen of crime op nummer #4.

Daar waar de rivierkreeften zingen van Delia Owens stijgt ook deze week weer. Dit ongekende bestsellersucces werd eerder al bekroond tot ‘Meest gelezen boek van 2022’ en staat deze week op nummer #7.

En deze week stijgt wederom de geestige en originele thrillersensatie Hoe vermoord ik mijn familie? van Bella Mackie in De Bestseller 60. In het Verenigd Koninkrijk werden al meer dan 1 miljoen exemplaren verkocht. Hoe vermoord ik mijn familie? staat deze week op nummer #28.

Meer informatie over De Bestseller 60 vind je hier.
 

Auteurs
Auteur: Saskia Noort

Saskia Noort (1967) is schrijfster en columniste. Van haar boeken werden 3,5 miljoen exemplaren verkocht. Haar werk werd in vijftien talen vertaald en werd bewerkt voor televisie, film en theater. Van haar achtste thriller Bonuskind werden ruim 200.000 exemplaren verkocht en het was tevens het bestverkochte spannende boek van 2020. In feburari 2024 zijn de Engelse wereldrechten van Bonuskind verkocht aan Amazon Crossing.

Auteur: Delia Owens

Delia Owens schreef eerder over haar leven als wildlife biologe in Afrika en maakte documentaires voor National Geographic. Daar waar de rivierkreeften zingen is haar romandebuut. In de VS zijn inmiddels meer dan 6 miljoen exemplaren verkocht en staat het boek al drie jaar in de bestsellerlijst van de New York Times. De vertaalrechten zijn aan 49 landen verkocht.

Auteur: Bella Mackie

Bella Mackie is een freelancejournalist voor o.a. The Guardian, Vice, Vogue en GQ. Haar fictiedebuut Hoe vermoord ik mijn familie? werd een internationale bestseller, waarvan meer dan 1 miljoen exemplaren verkocht werden. Wat een manier om te gaan is haar tweede thriller.

Boeken
Saskia Noort - De nazaten
Saskia Noort

Het langverwachte vervolg op De eetclub en Debet

Delia Owens - Daar waar de rivierkreeften zingen
Delia Owens

Gebonden editie van deze prachtige #1 bestseller

Bella Mackie - Hoe vermoord ik mijn familie?
Bella Mackie

Wanneer Grace Bernard ontdekt dat haar afwezige miljonairsvader de smeekbeden van haar stervende moeder heeft afgewezen, zweert ze wraak door elk lid van zijn familie te vermoorden.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: