Zoeken
'Eén eenhoorn, alsjeblieft!' in 2024 ook verkrijgbaar in het Frans-Canadees!
De Canadese uitgever Québec Amérique heeft de Frans-Canadese rechten van Eén eenhoorn, alsjeblieft! gekocht! 

'Eén eenhoorn, alsjeblieft!' in 2024 ook verkrijgbaar in het Frans-Canadees!

Gepubliceerd op 12 juli, 2023 om 12:00, aangepast op 12 juli, 2023 om 16:15

Eerder dit jaar maakten wij al bekend dat het geweldige prentenboek Eén eenhoorn, alsjeblieft! van Mark Janssen nu ook in het Fins verkrijgbaar is. In 2024 sluit de Frans-Canadese vertaling zich daarbij aan! De Canadese uitgever Québec Amérique kocht namelijk de Frans-Canadese rechten en kondigde aan het boek in het najaar van 2024 uit te brengen. 

Wij wensen de Frans-Canadese lezers nu alvast veel leesplezier! 😊

Over het boek:

Daan heeft lang gespaard om te kopen wat hij het allerliefst wil hebben: een eenhoorn!

Een vriend met wie hij heel veel magische avonturen kan beleven: naar verborgen schatten duiken in de diepe oceaan, reizen door het heelal, oude dametjes in nood redden en nog véél meer.

Daan wordt uitgelachen als hij zijn vrienden vertelt dat hij een eenhoorn gaat kopen in de dierenwinkel. Maar dan vertelt de meneer in de winkel Daan dat ze er heel toevallig nog één hebben achterin...  

Auteurs
Auteur: Mark Janssen

Mark Janssen (Eijsden, 1974) studeerde aan de Academie Beeldende Kunsten in Maastricht. Inmiddels heeft hij een atelier aan huis en al meer dan 400 kinder- en prentenboeken geïllustreerd voor Nederlandse en Belgische uitgeverijen. Veel van zijn boeken zijn ook in het buitenland verschenen (in meer dan 14 talen!). Eén eenhoorn, alsjeblieft is het vierde boek waarvoor Mark zowel de tekst als illustraties heeft verzorgd.

Boeken
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: