Zoeken
'De nazaten' van Saskia Noort blijft in de top 5 van De Bestseller 60 in week 28
De queen of crime blijft deze week staan op nummer #4

'De nazaten' van Saskia Noort blijft in de top 5 van De Bestseller 60 in week 28

Gepubliceerd op 12 juli, 2023 om 13:00

De bloedstollende nieuwe thriller van Saskia Noort, De nazaten blijft deze week op de 4e plek staan in de Bestseller 60. Tien jaar na het uiteenvallen van de eetclub is Karen Brouwer terug en blijken er banden te zijn die niet zomaar verbroken kunnen worden. De nazaten is na de bestsellers De eetclub en Debet het sluitstuk van dit spectaculaire drieluik.

Daar waar de rivierkreeften zingen van Delia Owens stijgt  deze week en komt weer terug in de top 10. Dit ongekende bestsellersucces werd eerder al bekroond tot meest gelezen boek van 2022 en staat deze week op nummer #9.

Ook flink gestegen deze week is de geestige en originele thrillersensatie Hoe vermoord ik mijn familie van Bella Mackie. In de UK werden al meer dan 1 miljoen exemplaren verkocht. Hoe vermoord ik mijn familie staat deze week op nummer #44.


Meer informatie over De Bestseller 60 vind je hier
 

Auteurs
Auteur: Saskia Noort

Saskia Noort (1967) is schrijfster en columniste. Van haar boeken werden 3,5 miljoen exemplaren verkocht. Haar werk werd in vijftien talen vertaald en werd bewerkt voor televisie, film en theater. Van haar achtste thriller Bonuskind werden ruim 200.000 exemplaren verkocht en het was tevens het bestverkochte spannende boek van 2020. In feburari 2024 zijn de Engelse wereldrechten van Bonuskind verkocht aan Amazon Crossing.

Auteur: Delia Owens

Delia Owens schreef eerder over haar leven als wildlife biologe in Afrika en maakte documentaires voor National Geographic. Daar waar de rivierkreeften zingen is haar romandebuut. In de VS zijn inmiddels meer dan 6 miljoen exemplaren verkocht en staat het boek al drie jaar in de bestsellerlijst van de New York Times. De vertaalrechten zijn aan 49 landen verkocht.

Auteur: Bella Mackie

Bella Mackie is een freelancejournalist voor o.a. The Guardian, Vice, Vogue en GQ. Haar fictiedebuut Hoe vermoord ik mijn familie? werd een internationale bestseller waarvan meer dan 1 miljoen exemplaren verkocht werden. Wat een manier om te gaan is haar tweede thriller.

Boeken
Saskia Noort - De nazaten
Saskia Noort

Het langverwachte vervolg op De eetclub en Debet

Delia Owens - Daar waar de rivierkreeften zingen
Delia Owens

Gebonden editie van deze prachtige #1 bestseller

Bella Mackie - Hoe vermoord ik mijn familie?
Bella Mackie

Wanneer Grace Bernard ontdekt dat haar afwezige miljonairsvader de smeekbeden van haar stervende moeder heeft afgewezen, zweert ze wraak door elk lid van zijn familie te vermoorden.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: