Zoeken
'De nazaten' van Saskia Noort in de top 5 van De Bestseller 60
Ook Hoe vermoord ik mijn familie? van Bella Mackie stijgt flink in week 27

'De nazaten' van Saskia Noort in de top 5 van De Bestseller 60

Gepubliceerd op 5 juli, 2023 om 13:00, aangepast op 5 juli, 2023 om 15:30

De nazaten, de bloedstollende nieuwe thriller van Saskia Noort, stijgt deze week door naar nummer #4. Tien jaar na het uiteenvallen van de eetclub is Karen Brouwer terug en blijken er banden te zijn die niet zomaar verbroken kunnen worden. De nazaten is na de bestsellers De eetclub en Debet het sluitstuk van dit spectaculaire drieluik.

Daar waar de rivierkreeften zingen van Delia Owens staat ook deze week nog steeds in De Bestseller60 en nog steeds in de top 20. Dit ongekende bestseller succes werd eerder al bekroond tot meest gelezen boek van 2022 en staat deze week op nummer #18.

Ook flink gestegen deze week is de geestige en originele thrillersensatie Hoe vermoord ik mijn familie? van Bella Mackie. In het Verenigd Koninkrijk werden al meer dan 1 miljoen exemplaren verkocht. Hoe vermoord ik mijn familie? staat deze week op nummer #53.


Meer informatie over De Bestseller 60 vind je hier.
 

Auteurs
Auteur: Saskia Noort

Saskia Noort (1967) is schrijfster en columniste. Van haar boeken werden 3,5 miljoen exemplaren verkocht. Haar werk werd in vijftien talen vertaald en werd bewerkt voor televisie, film en theater. Van haar achtste thriller Bonuskind werden ruim 200.000 exemplaren verkocht en het was tevens het bestverkochte spannende boek van 2020. In feburari 2024 zijn de Engelse wereldrechten van Bonuskind verkocht aan Amazon Crossing.

Auteur: Delia Owens

Delia Owens schreef eerder over haar leven als wildlife biologe in Afrika en maakte documentaires voor National Geographic. Daar waar de rivierkreeften zingen is haar romandebuut. In de VS zijn inmiddels meer dan 6 miljoen exemplaren verkocht en staat het boek al drie jaar in de bestsellerlijst van de New York Times. De vertaalrechten zijn aan 49 landen verkocht.

Auteur: Bella Mackie

Bella Mackie is een freelancejournalist voor o.a. The Guardian, Vice, Vogue en GQ. Haar fictiedebuut Hoe vermoord ik mijn familie? werd een internationale bestseller, waarvan meer dan 1 miljoen exemplaren verkocht werden. Wat een manier om te gaan is haar tweede thriller.

Boeken
Saskia Noort - De nazaten
Saskia Noort

Het langverwachte vervolg op De eetclub en Debet

Delia Owens - Daar waar de rivierkreeften zingen
Delia Owens

Gebonden editie van deze prachtige #1 bestseller

Bella Mackie - Hoe vermoord ik mijn familie?
Bella Mackie

Wanneer Grace Bernard ontdekt dat haar afwezige miljonairsvader de smeekbeden van haar stervende moeder heeft afgewezen, zweert ze wraak door elk lid van zijn familie te vermoorden.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: