Zoeken
Hans Faber tekent bij The House of Books en Lebowski voor twee nieuwe boeken
Een razendspannende thriller bij The House of Books & een bijzonder non-fictieboek bij Lebowski

Hans Faber tekent bij The House of Books en Lebowski voor twee nieuwe boeken

Gepubliceerd op 5 juli, 2023 om 09:30, aangepast op 5 juli, 2023 om 10:40

Hans Faber heeft bij The House of Books én Lebowski getekend voor maar liefst twee nieuwe boeken.

Het non-fictieboek verschijnt naar verwachting in 2024 bij Lebowski. In 2019 verscheen van de hand van Hans Faber al bij Lebowski Anne: kroniek van een zoektochtAnne: kroniek van een zoektocht is een gedetailleerde reconstructie van een van de meest geruchtmakende vermissingszaken ooit in Nederland. Een aangrijpend verhaal over liefde en saamhorigheid in tijden van angst, woede en verdriet.

Bij The House of Books verschenen van Hans Faber zijn misdaadthrillers De Rus (2020), De minister (2021) en De zondaar (2023). Zijn nieuwste thriller verschijnt naar verwachting in 2025 en zal wederom gaan over misdaadjournalist Vince van Zandt, die ook in de eerdere thrillers de hoofdrol speelde.

Auteurs
Auteur: Hans Faber

Hans Faber was journalist voor onder meer de Volkskrant en Het Financieele Dagblad. Voor de Volkskrant schreef hij vaak over het schemergebied tussen onder- en bovenwereld en was hij twee keer genomineerd voor Het Gouden Pennetje, de prijs voor talentvolle journalisten. Hij is tegenwoordig copywriter en eigenaar van een communicatiebureau. Geïnspireerd door schrijvers als Stieg Larsson en Tom Wolfe schreef hij De Rus en De minister, en zijn meest recente thriller De zondaar.

Boeken
Hans Faber - Anne
Hans Faber

Een gedetailleerde reconstructie van een van de meest geruchtmakende vermissingszaken ooit in Nederland. Een aangrijpend verhaal over liefde en saamhorigheid in tijden van angst, woede en verdriet.

Hans Faber - De Rus
Hans Faber

Eerste deel van nieuwe thrillerserie: Baantjer meets Stieg Larsson.

Hans Faber - De minister
Hans Faber

IJzersterk tweede deel in de Van Zandt serie

Hans Faber - De zondaar
Hans Faber

Een reeks moorden houdt Urk in de greep. Kan Vince de moordenaar ontmaskeren?

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: