Zoeken
'De nazaten' van Saskia Noort en 'Hoe vermoord ik mijn familie?' nieuw binnen in De Bestseller 60
De nazaten, de nieuwe thriller van Saskia Noort komt na 1 verkoopdag al binnen op nummer #27

'De nazaten' van Saskia Noort en 'Hoe vermoord ik mijn familie?' nieuw binnen in De Bestseller 60

Gepubliceerd op 28 juni, 2023 om 13:00

Daar waar de rivierkreeften zingen van Delia Owens stijgt deze week maar liefst 12 plekken! Dit ongekende bestsellersucces werd eerder al bekroond tot meest gelezen boek van 2022 en staat deze week op nummer #17.

Nieuw in de lijst deze week is De nazaten, het langverwachte vervolg op De eetclub en Debet van bestsellerauteur Saskia Noort. Deze sensationele thriller komt binnen op nummer #27, en dit al na pas 1 volledige verkoopdag. Op donderdag 29 juni viert Saskia haar 20-jarig schrijverschap en is de feestelijke presentatie van De nazaten in Bergen aan Zee.

Op nummer #49 deze week Het Beslisbos van Katinka Polderman. Polderman maakt wekelijks beslisbomen voor de Volkskrant en sindsdien heeft ze al heel wat prangende lezersvragen beantwoord. In Beslisbos zijn haar allerbeste infographics verzameld én aangevuld met nieuw, nooit eerder gepubliceerd materiaal.

Ook nieuw in De Bestseller 60 deze week is Hoe vermoord ik mijn familie? van Bella Mackie. Van deze geestige en originele thrillersensatie zijn in het Verenigd Koninkrijk al meer dan 1 miljoen exemplaren verkocht. Hoe vermoord ik mijn familie? komt binnen op nummer #60.

Meer informatie over De Bestseller 60 vind je hier.
 

Auteurs
Boeken
Delia Owens - Daar waar de rivierkreeften zingen
Delia Owens

Gebonden editie van deze prachtige #1 bestseller

Saskia Noort - De nazaten
Saskia Noort

Het langverwachte vervolg op De eetclub en Debet

Katinka Polderman - Beslisbos
Katinka Polderman

De 150 beste beslisbomen en nieuw materiaal

Bella Mackie - Hoe vermoord ik mijn familie?
Bella Mackie

Wanneer Grace Bernard ontdekt dat haar afwezige miljonairsvader de smeekbeden van haar stervende moeder heeft afgewezen, zweert ze wraak door elk lid van zijn familie te vermoorden.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: