Zoeken
Jan Boskamp signeert voor Vaderdag bij boekhandel Donner
Oer-Feyenoorder, oud-international en de liefste tv-analist van de Benelux komt Bart Vlietstra en Willem Vissers helpen met het signeren van hun boek 'Wij gaan winnen...'   

Jan Boskamp signeert voor Vaderdag bij boekhandel Donner

Gepubliceerd op 7 juni, 2023 om 20:02, aangepast op 1 september, 2023 om 11:51

Op zaterdag 17 juni vanaf 15:00 uur schuift Jan Boskamp aan bij auteurs Willem Vissers en Bart Vlietstra om te helpen bij het signeren van hun boek over de weg van Feyenoord naar de landstitel in 2023. 

In een wereld waar het je inmiddels zou kunnen duizelen van de transfersommen, managers en het klatergoud bestaat er ook nog oprechte clubliefde. Iets wat ook zeker naar voren komt in het boek 'Wij gaan winnen...'. En Jan Boskamp is het levende bewijs. Achttien jaar profvoetballer, hij zat bij de selectie tijdens het legendarische WK 1978, was bijna dertig jaar een geliefd trainer en groeide uit tot een mediapersoonlijkheid in zowel Nederland als Vlaanderen. Maar er gaat niets boven Feyenoord. 

En uit pure clubliefde komt de aardigste man in het voetbal de dag voor vaderdag naar boekhandel Donner in Rotterdam om 'Wij gaan winnen...' met de auteurs te signeren. Een boek over de weg van Feyenoord naar het kampioenschap van 2023. 

Auteurs
Auteur: Willem Vissers

Willem Vissers (1964) werkt in 2022 25 jaar als voetbalverslaggever bij de Volkskrant, waarin hij alle grote toernooien meermaals bezocht. Hij is in januari 2022 uitgeroepen tot sportjournalist van het jaar. De Limburger schreef meerdere boeken, onder meer over de succesjaren van Feyenoord (2017, met Bart Vlietstra) en Ajax (2019), de biografie over bestuurder Michael van Praag en over scout Piet de Visser. Hij is co-auteur van de in 2021 verschenen Canon van het Nederlandse voetbal.

Auteur: Bart Vlietstra

Bart Vlietstra (1978, Rotterdam) is freelance voetbaljournalist bij de Volkskrant en The Guardian. Van zijn hand is de biografie over de vroegere Feyenoorder Leonardo, Leo en Feyenoord de eerste van de eeuw. Hij is medeoprichter van het voetbalblad Santos en op regelmatige basis gast bij FC Rijnmond.

Boeken
Bart Vlietstra & Willem Vissers - Wij gáán winnen…
Bart Vlietstra & Willem Vissers

'Wij gaan winnen, alleen met hoeveel is de vraag'

André van Kats - Boskamp
André van Kats

Winnaar van Helden Sportboek van het Jaar 2017

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: