Zoeken
Twee kampioensboeken nieuw in De Bestseller 60
In week 22 staan 4 titels van Overamstel Uitgevers in de lijst

Twee kampioensboeken nieuw in De Bestseller 60

Gepubliceerd op 31 mei, 2023 om 13:30, aangepast op 8 juni, 2023 om 08:40

Daar waar de rivierkeeften zingen van Delia Owens staat ook deze week nog steeds in De Bestseller 60, ditmaal op nummer 19. Inmiddels is het ‘best gelezen boek van 2022’ niet meer uit de lijst weg te denken.

Dat Feyenoord kampioen is geworden moet natuurlijk gevierd worden. Speciaal voor deze gelegenheid is er een kampioenseditie van Lourdes aan de Maas uitgebracht. Een collector’s item over wat Feyenoord nu precies Feyenoord maakt. Deze speciale editie komt binnen op nummer 23.

Ook nieuw in de lijst op nummer 27 is We gáán winnen van Willem Vissers en Bart Vlietstra, waarin zij terugblikken op de hele aanloop naar het kampioenschap van 2022/2023. Door middel van interviews met spelers, verslagen van wedstrijden en portretten van supporters ontstaat een compleet overzicht van de opmars van Slot en zijn mannen.

Op nummer 36 vinden we Beslisbos van Katinka Polderman. ‘Is het een plant of gewoon een saai mens?’ ‘Mag u schreeuwen tegen uw ondergeschikte?’ En: ‘Waar zijn we eigenlijk?’ Zomaar wat vragen waar de gemiddelde mens vrijwel dagelijks tegenaan loopt en die in dit boek nu eindelijk eens stap voor stap, duidelijk en in handzaam formaat, worden beantwoord. Meesterbeslisbomenmaker des vaderlands Katinka Polderman wijst u vriendelijk de weg.

Meer informatie over De Bestseller 60 vind je hier.
 

Auteurs
Boeken
Michel van Egmond en Martijn Krabbendam - Lourdes aan de Maas
Michel van Egmond en Martijn Krabbendam

Lourdes aan de Maas is een even humoristische als sterke poging van twee insiders te doorgronden wat niet te doorgronden is: het DNA van Feyenoord

Bart Vlietstra & Willem Vissers - Wij gáán winnen…
Bart Vlietstra & Willem Vissers

'Wij gaan winnen, alleen met hoeveel is de vraag'

Delia Owens - Daar waar de rivierkreeften zingen
Delia Owens

Gebonden editie van deze prachtige #1 bestseller

Katinka Polderman - Beslisbos
Katinka Polderman

De 150 beste beslisbomen en nieuw materiaal

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: