Zoeken
Interview met Claire Nelson in 'Vriendin'
In Dingen die ik leerde van het vallen vertelt Claire Nelson over haar ervaring van het vallen. Als ze in haar eentje een wandeling maakt in Joshua Tree National Park valt ze van een rots naar beneden en verbrijzelt haar bekken. Het is een inspirerende en aangrijpend verhaal over overleven tegen alle verwachtingen in. In een interview met Vriendin deelt Nelson haar ervaringen.

Interview met Claire Nelson in 'Vriendin'

Gepubliceerd op 26 mei, 2023 om 11:00, aangepast op 26 mei, 2023 om 12:47

Het eerste wat door haar hoofd ging, was dat ze wel naar haar wandeltocht kon fluiten, vertelt Claire Nelson in een interview met Vriendin: 'Ik checkte - liggend in die ongemakkelijke pose - op de kaart en via mijn gps-tracker waar ik ongeveer was en kwam erachter dat ik niet meer op de route zat'. Nelson was vooral boos op zichzelf, dat ze niemand had laten weten waar en wat ze nou precies ging doen. Op het laatst had ze dan ook geaccepteerd dat ze daar zou sterven in de woestijn: 'Ik had daar serieus vrede mee. Als ik dan toch dood moet, dan het liefst op deze mooie plek'. Na haar redding gebruikt Nelson nu haar val als tool, om niet terug te vallen in oude patronen. Volgens haar werkt dat echt en laat zij zich steeds minder leiden door angst.

Lees de rest van het artikel in Vriendin.

Klik hieronder op de links om meer te weten te komen over het boek en de auteur.

Auteurs
Auteur: Claire Nelson

Claire Nelson is geboren in Nieuw-Zeeland en woonde meer dan tien jaar in Londen, waar ze werkte als reis- en culinair journalist. Ze schreef onder andere voor Jamie Oliver's magazine, ELLE, Food and Travel en Delicious. Dingen die ik leerde van het vallen is haar eerste boek.

Boeken
Claire Nelson - Dingen die ik leerde van het vallen
Claire Nelson

Inspirerende en aangrijpende memoires over overleven tegen alle verwachtingen in

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: