Zoeken
Wat verschijnt er in mei
Ei, ei, ei en we zijn zo blij, want vandaag kondigen wij weer twee nieuwe titels aan en die verschijnen in… mei! 😊

Wat verschijnt er in mei

Gepubliceerd op 1 mei, 2023 om 12:00, aangepast op 9 mei, 2023 om 12:08

Prins Peuter heeft een Nee-dag

Op 16 mei verschijnt Prins Peuter heeft een NEE-dag van Marianne Busser & Ron Schröder, geïllustreerd door Natascha Stenvert!

Een humoristisch voorleesverhaal over een heerlijk herkenbaar onderwerp.

Als Prins Peuter op een ochtend met het verkeerde been uit bed stapt, vindt hij alles stom. Een mooie puzzel maken, limonade drinken of een zandkasteel bouwen op 't strand? Nee, nee, NEE! Wat de koningin ook voorstelt, Prins Peuter wil er niets van weten.

Maar de hele dag heel hard NEE! roepen blijkt best moeilijk als je moeder eigenlijk hele leuke ideeën heeft...

Nic Blake

Op 31 mei verschijnt Nic Blake en de verdwenen Msaidizi van Angie Thomas, een magisch en spannend avontuur, vertaald door Aimée Warmerdam.

Een boek voor lezers vanaf tien jaar, van bestsellerauteur Angie Thomas: het eerste deel van een bijzondere fantasytrilogie geïnspireerd door Afro-Amerikaanse verhalen.

Het is niet altijd makkelijk om Buitengewoon te zijn in de Onopmerkelijke wereld. Als je een hellehond krijgt voor je twaalfde verjaardag is dat natuurlijk cool. Maar het is minder leuk als je vader je nog te jong vindt voor magie en je om duistere redenen steeds weer naar andere plekken moet verhuizen.

Nic Blake wil niets liever dan een machtige Manifestor worden, net als haar vader. Maar voordat ze de kans krijgt om alles van hem te leren, zorgen een reeks ongelooflijke onthullingen en angstaanjagende gebeurtenissen ervoor dat Nic en haar vrienden op zoek moeten naar een magisch voorwerp. Ze heeft geen idee hoe het eruitziet, en toch moet ze het vinden, want anders zal Nics vader gestraft worden voor een misdaad die hij volgens haar nooit kan hebben gepleegd.

Auteurs
Auteur: Angie Thomas

Angela Thomas is geboren en getogen in Jackson, Mississippi. In haar tienerjaren trad ze regelmatig op als rapper. The Hate U Give was haar debuut en werd verfilmd door Fox 2000. Ook haar tweede boek, Niet te stoppen, werd verfilmd. De roos uit het beton is de prequel op THUG en verscheen in 2021. In 2023 verschijnt bij Moon het eerste deel in haar nieuwe trilogie voor 10+.

Auteur: Marianne Busser

Marianne Busser en Ron Schröder zijn een begrip in kinderboekenland. In hun omvangrijke oeuvre hebben ze telkens het juiste onderwerp en de juiste toon te pakken. Met veel fantasie, inlevingsvermogen en gevoel voor humor maken ze boeken die geliefd zijn bij kinderen, ouders, juffen en meesters.www.mariannebusser-ronschroder.info

Auteur: Ron Schröder

Marianne Busser en Ron Schröder zijn een begrip in kinderboekenland. In hun omvangrijke oeuvre hebben ze telkens het juiste onderwerp en de juiste toon te pakken. Met veel fantasie, inlevingsvermogen en gevoel voor humor maken ze boeken die geliefd zijn bij kinderen, ouders, juffen en meesters. www.mariannebusser-ronschroder.info

Boeken
Angie Thomas - Nic Blake en de verdwenen Msaidizi
Angie Thomas

Een fantastisch, spannend en magisch avontuur van de schrijfster van The Hate U Give

Marianne Busser & Ron Schröder - Prins Peuter heeft een nee-dag
Marianne Busser & Ron Schröder

Humoristisch voorleesverhaal over een heerlijk herkenbaar onderwerp

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: