Zoeken
Weinig verandering in De Bestseller 60 in week 16
Drie titels van Overamstel Uitgevers in de lijst

Weinig verandering in De Bestseller 60 in week 16

Gepubliceerd op 19 april, 2023 om 13:00

Daar waar de rivierkeeften zingen van Delia Owens blijft ook deze week staan op nummer #12. Inmiddels staat deze ongekende internationale bestseller meer 100 weken in de lijst en werd het bekroond tot het meest gelezen boek van 2022. Ook de filmeditie staat nog steeds in de lijst en wel op nummer #53.

Op nummer #22 vinden we Het intieme leven van Niccolò Ammaniti. Acht jaar was het uitkijken naar een nieuwe roman van Niccolò Ammaniti. In Het intieme leven, is de Romeinse auteur weer helemaal zichzelf: grappig, een tikje gemeen en bovenal meeslepend. Het verhaal begint als een gitzwarte komedie en mondt uit in een spannende thriller.

Op nummer #30 vinden we Koekoeksjong van bestsellerauteur Camilla Läckberg. Twee verschrikkelijke gebeurtenissen schudden Fjällbacka op haar grondvesten. Een beroemde fotograaf wordt dood aangetroffen in een showroom en Henning Bauer, de Nobelprijswinnaar voor literatuur, wordt aangevallen op het eiland waar hij het tiende boek in zijn wereldberoemde serie schrijft. Patrik Hedström en zijn collega's van het politiebureau van Tanumshede storten zich op beide zaken.

Meer informatie over De Bestseller 60 vind je hier.
 

Auteurs
Auteur: Delia Owens

Delia Owens schreef eerder over haar leven als wildlife biologe in Afrika en maakte documentaires voor National Geographic. Daar waar de rivierkreeften zingen is haar romandebuut. In de VS zijn inmiddels meer dan 6 miljoen exemplaren verkocht en staat het boek al drie jaar in de bestsellerlijst van de New York Times. De vertaalrechten zijn aan 49 landen verkocht.

Auteur: Camilla Läckberg

Camilla Läckberg is een van de succesvolste Zweedse thrillerauteurs, met wereldwijd meer dan 30 miljoen verkochte boeken. Van haar populaire Fjällbacka-serie met Patrik Hedström en Erica Falck zijn alleen in Nederland al meer dan 3 miljoen exemplaren verkocht. Recent schreef ze in samenwerking met Henrik Fexeus de bestsellers Box en Cultus, de eerste twee delen van een spannende nieuwe trilogie.

Auteur: Niccolò Ammaniti

Niccolò Ammaniti (1966) is de auteur van de internationale bestsellers Ik haal je op, ik neem je mee, Ik ben niet bang, Zo God het wil en Anna. Daarnaast schreef hij Het laatste oudejaar van de mensheid, Laat het feest beginnen!, Ik en jij en Een delicaat moment. Ook heeft hij geschreven en gewerkt als filmregisseur en showrunner voor de twee internationale tv-series Il Miracolo en Anna. Van zijn boeken zijn in Nederland al meer dan 500.000 exemplaren verkocht. Zijn werk verschijnt in 44 landen.

Boeken
Delia Owens - Daar waar de rivierkreeften zingen
Delia Owens

Gebonden editie van deze prachtige #1 bestseller

Camilla Läckberg - Koekoeksjong
Camilla Läckberg

Camilla Läckberg is terug in Fjällbacka!

Niccolò  Ammaniti - Het intieme leven
Niccolò Ammaniti

Niccolò Ammaniti op z'n best: een zinderende roman!

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: