Zoeken
Lourdes aan de Maas bij laatste drie voor Helden Sportboek van het Jaar
Niet alleen Feyenoord doet nog volop mee voor de prijzen, ook Lourdes aan de Maas over de club uit Rotterdam maakt nog kans op een titel.

Lourdes aan de Maas bij laatste drie voor Helden Sportboek van het Jaar

Gepubliceerd op 14 april, 2023 om 13:45, aangepast op 17 april, 2023 om 10:22

Ieder jaar organiseert Helden Magazine de Sportboek van het Jaar verkiezing. Na een eerste ronde zijn er nog drie titels over, waaronder Lourdes aan de Maas van Martijn Krabbendam en Michel van Egmond. Stemmen kan nog tot woensdag 19 april via Helden.

(En dan maak je ook nog kans op een prijsje...)

Auteurs
Auteur: Michel van Egmond

Michel van Egmond (1968) is al jaren de populairste sportschrijver van Nederland. Met o.a. de boeken over KIEFT, GIJP scoorde hij meerdere bestsellers op rij. Van Egmond won met zijn werk de Nico Scheepmaker beker voor beste sportboek van het jaar en is de enige Nederlandse schrijver die er in slaagde om driemaal de prestigieuze NS Publieksprijs te winnen.

Auteur: Martijn Krabbendam

Martijn Krabbendam (Schiedam, 1974) volgt Feyenoord al 20 jaar op de voet voor Voetbal International, het grootste voetbalblad van Nederland. Bij Voetbalpraat (ESPN) is hij regelmatig te zien als clubwatcher. Krabbendam schreef in 2014 in het populaire boek Pellè Spreekt, in samenwerking met de toenmalige Feyenoord spits Graziano Pellè. Met Michel van Egmond neemt hij in het Rotterdamse café De Huismeester wekelijks de Dick Voormekaar Feyenoord Podcast op, waarin de twee oeverloos praten over hun fascinatie voor de club van Zuid.

Boeken
Michel van Egmond en Martijn Krabbendam - Lourdes aan de Maas
Michel van Egmond en Martijn Krabbendam

Lourdes aan de Maas is een even humoristische als sterke poging van twee insiders te doorgronden wat niet te doorgronden is: het DNA van Feyenoord

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: