Zoeken
'Dingen die ik leerde van het vallen' van Claire Nelson komt binnen in De Bestseller 60
Het intieme leven van Niccolò Ammaniti stijgt maar liefst 12 plekken in week 15

'Dingen die ik leerde van het vallen' van Claire Nelson komt binnen in De Bestseller 60

Gepubliceerd op 12 april, 2023 om 13:00, aangepast op 12 april, 2023 om 16:45

Op nummer #12 vinden we deze week weer Daar waar de rivierkeeften zingen van Delia Owens. Inmiddels staat deze ongekende internationale bestseller al meer 100 weken in de lijst en werd het bekroond tot het meest gelezen boek van 2022. Ook de filmeditie staat nog steeds in de lijst en wel op nummer #56.

Het intieme leven van Niccolò Ammaniti stijgt deze week weer en maar liefst 12 plekken naar nummer #16. Acht jaar was het uitkijken naar een nieuwe roman van Niccolò Ammaniti. Met zijn laatste boek Anna, uit 2015, een sciencefictionverhaal over een dodelijk virus dat de wereld overspoelt en alleen kinderen laat overleven, voorspelde hij in zekere zin de pandemie. In zijn nieuwste, Het intieme leven, is de Romeinse auteur weer helemaal zichzelf: grappig, een tikje gemeen en bovenal meeslepend. Het verhaal begint als een gitzwarte komedie en mondt uit in een spannende thriller.

Op nummer #26 staat deze week Koekoeksjong van bestsellerauteur Camilla Läckberg. Twee verschrikkelijke gebeurtenissen schudden Fjällbacka op haar grondvesten. Een beroemde fotograaf wordt dood aangetroffen in een showroom en Henning Bauer, de Nobelprijswinnaar voor literatuur, wordt aangevallen op het eiland waar hij het tiende boek in zijn wereldberoemde serie schrijft. Patrik Hedström en zijn collega's van het politiebureau van Tanumshede storten zich op beide zaken.

Nieuw in de lijst deze week is Claire Nelson met haar Inspirerende en aangrijpende memoires over overleven tegen alle verwachtingen in. In Dingen die ik leerde van het vallen vertelt Claire niet alleen haar moedige verhaal over hoe ze na een val vier dagen in de woestijn wist te overleven, maar ook haar verhaal over het vallen. En hoe je - zelfs als je in duizend stukjes uiteenvalt - jezelf altijd opnieuw op kunt rapen. Dingen die ik leerde van het vallen komt binnen op nummer #58.

Meer informatie over De Bestseller 60 vind je hier.
 


 

Auteurs
Boeken
Delia Owens - Daar waar de rivierkreeften zingen
Delia Owens

Gebonden editie van deze prachtige #1 bestseller

Niccolò  Ammaniti - Het intieme leven
Niccolò Ammaniti

Niccolò Ammaniti op z'n best: een zinderende roman!

Camilla Läckberg - Koekoeksjong
Camilla Läckberg

Camilla Läckberg is terug in Fjällbacka!

Claire Nelson - Dingen die ik leerde van het vallen
Claire Nelson

Inspirerende en aangrijpende memoires over overleven tegen alle verwachtingen in

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: