Zoeken
Maar liefst 6 titels van Overamstel Uitgevers in De Bestseller 60 in week 12
Koekoeksjong voor de derde week op rij in de Top 10

Maar liefst 6 titels van Overamstel Uitgevers in De Bestseller 60 in week 12

Gepubliceerd op 22 maart, 2023 om 12:23, aangepast op 22 maart, 2023 om 14:27

Ook is Daar waar de rivierkreeften zingen van Delia Owens nog steeds in de top 10 te vinden. Het boek is inmiddels bijna 100 weken onafgebroken in De Bestseller 60 te vinden en bekroond tot het meest gelezen boek van 2022. De bestseller staat deze week maar liefst op 2 plekken in de lijst, namelijk op nummer 8 en op nummer 35.

Het intieme leven van Niccolò Ammaniti stijgt deze week 4 plekken, naar nummer 12. Maria Cristina Palma leidt een perfect leven - op het oog, dan. Ze is mooi, rijk, beroemd, de vrouw van de Italiaanse premier en de wereld draait om haar. Dan ontmoet ze op een feest een vriend van haar overleden broertje en ontvangt ze een filmpje dat alles verandert. Een geheim uit haar verleden haalt haar in, iets wat ze diep heeft weggestopt en waar ze nooit meer aan heeft gedacht.

Wij zijn van diamant van Alex Boogers stijgt  maar liefst 6 plaatsen, naar nummer 40. Inmiddels heeft het boek prachtige recensies gekregen, zoals de volgende quote uit NRC Handelsblad bijvoorbeeld laat zien: ‘Dit verhaal, in omvang een complete roman, is een knap staaltje oorlogsrealisme.’  

Nieuw in de lijst deze week is Jagtlust van Annejet van der Zijl. Deze prachtige jubeleditie werd ter ere van haar 25-jarig schrijversjubileum feestelijk gelanceerd met een avond in De Kleine Komedie op 20 februari. In Jagtlust brengt Annejet een van de meest fascinerende mythes van de Nederlandse literaire geschiedenis tot leven. Jagtlust staat deze week op nummer 51

Terug in de lijst op nummer 60 vinden we Het lied van Europa van Leon de Winter. Een prikkelende en uitdagende roman over de grote vragen van onze tijd. In een duizelingwekkende vaart stuurt bestsellerauteur Leon de Winter de lezer naar een nabije toekomst, waar de meritocratie op haar laatste benen loopt.

Meer informatie over De Bestseller 60 vind je hier.
 

Auteurs
Boeken
Camilla Läckberg - Koekoeksjong
Camilla Läckberg

Camilla Läckberg is terug in Fjällbacka!

Delia Owens - Daar waar de rivierkreeften zingen
Delia Owens

Gebonden editie van deze prachtige #1 bestseller

Alex Boogers - Wij zijn van diamant
Alex Boogers

Waar ligt de grens tussen onuitgesproken liefde en onbemind zijn?

Niccolò  Ammaniti - Het intieme leven
Niccolò Ammaniti

Niccolò Ammaniti op z'n best: een zinderende roman!

Leon de Winter - Het lied van Europa
Leon de Winter

Een prikkelende en uitdagende roman over de grote vragen van onze tijd.

Annejet van der Zijl - Jagtlust
Annejet van der Zijl

In Jagtlust brengt Annejet van der Zijl een van de meest fascinerende mythes van de Nederlandse literaire geschiedenis tot leven.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: