Zoeken
‘Koekoeksjong’ komt binnen op nummer 4 in De Bestseller 60
In week 10 maar liefst 4 titels van Overamstel Uitgevers in De Bestseller 60

‘Koekoeksjong’ komt binnen op nummer 4 in De Bestseller 60

Gepubliceerd op 8 maart, 2023 om 13:00, aangepast op 9 maart, 2023 om 13:26

Aan vooravond van de Boekenweek komt Koekoeksjong, het net verschenen nieuwe deel uit de Fjällbacka-reeks van bestsellerauteur Camilla Läckberg binnen op nummer 4 in de Bestseller 60.

Twee verschrikkelijke gebeurtenissen schudden Fjällbacka op haar grondvesten. Een beroemde fotograaf wordt dood aangetroffen in een showroom en Henning Bauer, de Nobelprijswinnaar voor literatuur, wordt aangevallen op het eiland waar hij aan het tiende boek in zijn wereldberoemde serie schrijft. Patrik Hedström en zijn collega’s van het politiebureau van Tanumshede storten zich op beide zaken. Ondertussen verdiept Erica Falck zich in een cold case: de moord op een transgender vrouw in de jaren tachtig. Langzaamaan realiseert ze zich dat het verleden onlosmakelijk verbonden is met het heden...

De internationale bestseller Daar waar de rivierkreeften zingen van Delia Owens staat deze week op nummer 6, de filmeditie van dit ongekende succesverhaal vinden we deze week op nummer 22.  Inmiddels staat deze bijzondere roman al 89 weken in De Bestseller 60 en is hij niet meer uit de lijst weg te denken. Om dat te vieren is deze week een prachtige gebonden editie verschenen.

Reserve van prins Harry staat deze week op nummer 43 in De Bestseller 60. In Reserve vertelt de prins voor het eerst zijn eigen verhaal en stelt hij zijn belevenissen op een openhartige, moedige en eerlijke manier te boek. Het is een grensverleggende publicatie en een verhaal vol inzichten, onthullingen, zelfonderzoek en zwaarbevochten wijsheid over hoe liefde het uiteindelijk wint van verdriet.

Alle Overamstel-titels in De Bestseller 60:
4. Koekoeksjong – Camilla Läckberg
6. Daar waar de rivierkreeften zingen – Delia Owens (roze editie)
23. Daar waar de rivierkreeften zingen – Delia Owens (filmeditie)
44. Reserve – Prins Harry

Meer informatie over De Bestseller 60 vind je hier

Auteurs
Auteur: Delia Owens

Delia Owens schreef eerder over haar leven als wildlife biologe in Afrika en maakte documentaires voor National Geographic. Daar waar de rivierkreeften zingen is haar romandebuut. In de VS zijn inmiddels meer dan 6 miljoen exemplaren verkocht en staat het boek al drie jaar in de bestsellerlijst van de New York Times. De vertaalrechten zijn aan 49 landen verkocht.

Auteur: Camilla Läckberg

Camilla Läckberg is een van de succesvolste Zweedse thrillerauteurs, met wereldwijd meer dan 30 miljoen verkochte boeken. Van haar populaire Fjällbacka-serie met Patrik Hedström en Erica Falck zijn alleen in Nederland al meer dan 3 miljoen exemplaren verkocht. Recent schreef ze in samenwerking met Henrik Fexeus de bestsellers Box en Cultus, de eerste twee delen van een spannende nieuwe trilogie.

Auteur: Prins Harry

Prins Harry, hertog van Sussex, is echtgenoot, vader, filantroop, veteraan, pleitbezorger van geestelijk welzijn en milieuactivist. Met zijn gezin en zijn drie honden woont hij in Santa Barbara, Californië.

Boeken
Delia Owens - Daar waar de rivierkreeften zingen
Delia Owens

Gebonden editie van deze prachtige #1 bestseller

Prins Harry - Reserve
Prins Harry

Dit is het verhaal van Harry, eindelijk door hemzelf verteld.

Camilla Läckberg - Koekoeksjong
Camilla Läckberg

Camilla Läckberg is terug in Fjällbacka!

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: