Zoeken
‘Daar waar de rivierkreeften zingen’ van Delia Owens nog steeds in de top 5
In week 9 maar liefst 3 titels van Overamstel Uitgevers in De Bestseller 60.

‘Daar waar de rivierkreeften zingen’ van Delia Owens nog steeds in de top 5

Gepubliceerd op 1 maart, 2023 om 13:00, aangepast op 2 maart, 2023 om 14:51

De internationale bestseller Daar waar de rivierkreeften zingen van Delia Owens staat deze week op nummer 4; de filmeditie van dit ongekende succesverhaal vinden we op nummer 26.  Inmiddels staat deze bijzondere roman al 88 weken in De Bestseller 60 en is het boek niet meer uit de lijst weg te denken. Om dat te vieren zal er begin maart, net voor het begin van de Boekenweek, een prachtige gebonden editie verschijnen.

Reserve van prins Harry staat deze week op nummer 42 in De Bestseller 60. In Reserve vertelt de prins voor het eerst zijn eigen verhaal en stelt hij zijn belevenissen op een openhartige, moedige en eerlijke manier te boek. Het is een grensverleggende publicatie en een verhaal vol inzichten, onthullingen, zelfonderzoek en zwaarbevochten wijsheid over hoe liefde het uiteindelijk wint van verdriet.

Auteurs
Auteur: Delia Owens

Delia Owens schreef eerder over haar leven als wildlife biologe in Afrika en maakte documentaires voor National Geographic. Daar waar de rivierkreeften zingen is haar romandebuut. In de VS zijn inmiddels meer dan 6 miljoen exemplaren verkocht en staat het boek al drie jaar in de bestsellerlijst van de New York Times. De vertaalrechten zijn aan 49 landen verkocht.

Auteur: Prins Harry

Prins Harry, hertog van Sussex, is echtgenoot, vader, filantroop, veteraan, pleitbezorger van geestelijk welzijn en milieuactivist. Met zijn gezin en zijn drie honden woont hij in Santa Barbara, Californië.

Boeken
Delia Owens - Daar waar de rivierkreeften zingen
Delia Owens

Gebonden editie van deze prachtige #1 bestseller

Prins Harry - Reserve
Prins Harry

Dit is het verhaal van Harry, eindelijk door hemzelf verteld.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: