Zoeken
‘Daar waar de rivierkreeften zingen’ van Delia Owens weer terug in de top 3
In week 8 wederom vier titels van Overamstel Uitgevers in De Bestseller 60

‘Daar waar de rivierkreeften zingen’ van Delia Owens weer terug in de top 3

Gepubliceerd op 22 februari, 2023 om 13:00

De internationale bestseller Daar waar de rivierkreeften zingen van Delia Owens staat deze week op nummer #2 en de filmeditie van dit ongekende succesverhaal vinden we deze week op nummer #27.  Inmiddels staat deze bijzondere roman al 87 weken in De Bestseller 60 en is hij niet meer uit de lijst weg te denken. Om dat te vieren zal er begin maart, net voor de Boekenweek, een prachtige gebonden editie verschijnen.

Reserve van prins Harry staat deze week op nummer #21 in De Bestseller 60. In Reserve vertelt de prins voor het eerst zijn eigen verhaal en stelt hij zijn belevenissen op een openhartige, moedige en eerlijke manier te boek. Het is een grensverleggende publicatie en een verhaal vol inzichten, onthullingen, zelfonderzoek en zwaarbevochten wijsheid over hoe liefde het uiteindelijk wint van verdriet.

Terug in De Bestseller 60, en wel op nummer 44, is Het lied van Europa van Leon de Winter. Vorige week viel hij net buiten de top 60, maar nu voor de 15e week weer in de lijst.

 Meer informatie over De Bestseller 60 vind je hier.

Auteurs
Auteur: Delia Owens

Delia Owens schreef eerder over haar leven als wildlife biologe in Afrika en maakte documentaires voor National Geographic. Daar waar de rivierkreeften zingen is haar romandebuut. In de VS zijn inmiddels meer dan 6 miljoen exemplaren verkocht en staat het boek al drie jaar in de bestsellerlijst van de New York Times. De vertaalrechten zijn aan 49 landen verkocht.

Auteur: Prins Harry

Prins Harry, hertog van Sussex, is echtgenoot, vader, filantroop, veteraan, pleitbezorger van geestelijk welzijn en milieuactivist. Met zijn gezin en zijn drie honden woont hij in Santa Barbara, Californië.

Auteur: Leon de Winter

Leon de Winter (1954) studeerde aan de filmacademie in Amsterdam. Zijn debuutroman De (ver)wording van de jongere Dürer werd bekroond met de Reina Prinsen Geerligsprijs. Daarna verschenen vele succesvolle romans als Kaplan (1986), Hoffman's honger (1990), SuperTex (1991), Gods Gym (2002), Het recht op terugkeer (2008), VSV (2012) en Geronimo (2015). Zijn meest recente roman Het lied van Europa stond maandenlang in de bestsellerlijsten.

Boeken
Delia Owens - Daar waar de rivierkreeften zingen
Delia Owens

Gebonden editie van deze prachtige #1 bestseller

Prins Harry - Reserve
Prins Harry

Dit is het verhaal van Harry, eindelijk door hemzelf verteld.

Leon de Winter - Het lied van Europa
Leon de Winter

Een prikkelende en uitdagende roman over de grote vragen van onze tijd.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: