Zoeken
‘Wij zijn van diamant’ komt binnen in De Bestseller 60
In week 7 maar liefst 4 titels van Overamstel Uitgevers in De Bestseller 60

‘Wij zijn van diamant’ komt binnen in De Bestseller 60

Gepubliceerd op 15 februari, 2023 om 13:00

De op 9 februari verschenen nieuwe roman van Alex Boogers Wij zijn van diamant komt deze week binnen op nummer 47. In deze groots opgezette familiekroniek laat Alex zien hoe littekens uit het verleden generaties lang kunnen doorwerken: tussen vaders en zonen, tussen moeders en dochters, tussen vrienden en broers. Waar ligt de grens tussen onuitgesproken liefde en onbemind zijn?

De internationale bestseller Daar waar de rivierkreeften zingen van Delia Owens staat deze week op nummer 4, de filmeditie van dit ongekende succesverhaal vinden we terug op nummer 20. Inmiddels staat deze bijzondere roman al 86 weken in De Bestseller 60 en is het boek niet meer uit de lijst weg te denken.

Reserve van prins Harry staat deze week op nummer 14. In Reserve vertelt de prins voor het eerst zijn eigen verhaal en stelt hij zijn belevenissen op een openhartige, moedige en eerlijke manier te boek. Het is een grensverleggende publicatie en een verhaal vol inzichten, onthullingen, zelfonderzoek en zwaarbevochten wijsheid over hoe liefde het uiteindelijk wint van verdriet.

 Meer informatie over De Bestseller 60 vind je hier.

Auteurs
Auteur: Alex Boogers

Alex Boogers (Vlaardingen, 1970) debuteerde in 1999 onder het pseudoniem M.L. Lee met Het boek Estee. Drie jaar later debuteerde hij met Het waanzinnige van sneeuw onder zijn eigen naam. Sindsdien is hij een vaste waarde in de Nederlandse literatuur. Zo won Alleen met de goden in 2016 de Nederlandse Boekhandelsprijs en werd die roman eveneens genomineerd voor de Libris Literatuur Prijs. Daarnaast is Alex Boogers een van de meest gevraagde auteurs als spreker op middelbare scholen en een van de belangrijkste ambassadeurs om de jeugd weer aan het lezen te krijgen.

Auteur: Delia Owens

Delia Owens schreef eerder over haar leven als wildlife biologe in Afrika en maakte documentaires voor National Geographic. Daar waar de rivierkreeften zingen is haar romandebuut. In de VS zijn inmiddels meer dan 6 miljoen exemplaren verkocht en staat het boek al drie jaar in de bestsellerlijst van de New York Times. De vertaalrechten zijn aan 49 landen verkocht.

Auteur: Prins Harry

Prins Harry, hertog van Sussex, is echtgenoot, vader, filantroop, veteraan, pleitbezorger van geestelijk welzijn en milieuactivist. Met zijn gezin en zijn drie honden woont hij in Santa Barbara, Californië.

Boeken
Alex Boogers - Wij zijn van diamant
Alex Boogers

Waar ligt de grens tussen onuitgesproken liefde en onbemind zijn?

Delia Owens - Daar waar de rivierkreeften zingen
Delia Owens

Gebonden editie van deze prachtige #1 bestseller

Prins Harry - Reserve
Prins Harry

Dit is het verhaal van Harry, eindelijk door hemzelf verteld.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: