Zoeken
In week 5 nog steeds 3 titels van Overamstel Uitgevers in De Bestseller 60
Reserve van prins Harry zakt in week 5 naar nummer #3 in De Bestseller 60

In week 5 nog steeds 3 titels van Overamstel Uitgevers in De Bestseller 60

Gepubliceerd op 1 februari, 2023 om 13:00

In Reserve vertelt prins Harry zijn eigen verhaal en schrijft hij voor het eerst over zijn belevenissen op een openhartige, moedige en eerlijke manier. Het is een grensverleggende publicatie en een verhaal vol inzichten, onthullingen, zelfonderzoek en zwaarbevochten wijsheid over hoe liefde het uiteindelijk wint van verdriet.

Bestseller Daar waar de rivierkreeften zingen van Delia Owens staat ook nog steeds op twee plaatsen in De Bestseller 60. Deze week vinden we de Rivierkreeftjes op nummer #8 en op nummer #23 (de filmeditie) in de lijst. Vorige week donderdag (26 januari) werd Daar waar de rivierkreeften zingen bekroond met de CPNB Award voor bestverkochte én meest uitgeleende boek van 2022.

Het lied van Europa vinden we deze week op nummer #55. In een duizelingwekkende vaart stuurt bestsellerauteur Leon de Winter de lezer naar een nabije toekomst, waar de meritocratie op haar laatste benen loopt. Dit is vintage Leon de Winter die terugkeert in zijn geboortestreek.

Meer informatie over De Bestseller 60 vind je hier.

Auteurs
Auteur: Delia Owens

Delia Owens schreef eerder over haar leven als wildlife biologe in Afrika en maakte documentaires voor National Geographic. Daar waar de rivierkreeften zingen is haar romandebuut. In de VS zijn inmiddels meer dan 6 miljoen exemplaren verkocht en staat het boek al drie jaar in de bestsellerlijst van de New York Times. De vertaalrechten zijn aan 49 landen verkocht.

Auteur: Prins Harry

Prins Harry, hertog van Sussex, is echtgenoot, vader, filantroop, veteraan, pleitbezorger van geestelijk welzijn en milieuactivist. Met zijn gezin en zijn drie honden woont hij in Santa Barbara, Californië.

Auteur: Leon de Winter

Leon de Winter (1954) studeerde aan de filmacademie in Amsterdam. Zijn debuutroman De (ver)wording van de jongere Dürer werd bekroond met de Reina Prinsen Geerligsprijs. Daarna verschenen vele succesvolle romans als Kaplan (1986), Hoffman's honger (1990), Supertex (1991), Gods gym (2002), Het recht op terugkeer (2008), VSV (2012), Geronimo (2015) en Stad van de honden (2023). Het lied van Europa (2022) stond maandenlang in de bestsellerlijsten.

Boeken
Delia Owens - Daar waar de rivierkreeften zingen
Delia Owens

Gebonden editie van deze prachtige #1 bestseller

Prins Harry - Reserve
Prins Harry

Dit is het verhaal van Harry, eindelijk door hemzelf verteld.

Leon de Winter - Het lied van Europa
Leon de Winter

Een prikkelende en uitdagende roman over de grote vragen van onze tijd.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: