Zoeken
'Reserve' van Prins Harry komt binnen op nummer 1 in De Bestseller 60
Prins Harry domineerde het nieuws de afgelopen week

'Reserve' van Prins Harry komt binnen op nummer 1 in De Bestseller 60

Gepubliceerd op 18 januari, 2023 om 13:00, aangepast op 18 januari, 2023 om 13:25

Je kon er niet omheen de afgelopen week: Reserve, de autobiografie van Prins Harry verscheen op 10 januari wereldwijd. Het was een van de meest aangrijpende beelden van de twintigste eeuw: twee jongetjes, twee prinsen, lopen achter de lijkkist van hun moeder aan terwijl de wereld vol verdriet en afschuw toekijkt. Toen Diana, prinses van Wales, te ruste werd gelegd, vroegen miljarden mensen zich af wat de twee prinsen dachten en voelden, en hoe hun levens zich vanaf dat moment zouden ontwikkelen.
Met zijn rauwe, nietsontziende eerlijkheid is Reserve een grensverleggend boek vol inzichten, onthullingen, zelfonderzoek en zwaarbevochten wijsheid over hoe liefde het uiteindelijk wint van verdriet.

Bestseller Daar waar de rivierkreeften zingen van Delia Owens staat nog steeds op 2 plaatsen. Deze week vinden we de rivierkreeftjes op nummer 6 en op nummer 28 (de filmeditie) in de lijst.

Het lied van Europa vinden we deze week op nummer 25. In een duizelingwekkende vaart stuurt auteur Leon de Winter de lezer naar een nabije toekomst, waar de meritocratie op haar laatste benen loopt. Dit is vintage Leon de Winter die terugkeert in zijn geboortestreek.

Meer informatie over De Bestseller 60 vind je hier.

 

Auteurs
Auteur: Delia Owens

Delia Owens schreef eerder over haar leven als wildlife biologe in Afrika en maakte documentaires voor National Geographic. Daar waar de rivierkreeften zingen is haar romandebuut. In de VS zijn inmiddels meer dan 6 miljoen exemplaren verkocht en staat het boek al drie jaar in de bestsellerlijst van de New York Times. De vertaalrechten zijn aan 49 landen verkocht.

Auteur: Prins Harry

Prins Harry, hertog van Sussex, is echtgenoot, vader, filantroop, veteraan, pleitbezorger van geestelijk welzijn en milieuactivist. Met zijn gezin en zijn drie honden woont hij in Santa Barbara, Californië.

Auteur: Leon de Winter

Leon de Winter (1954) studeerde aan de filmacademie in Amsterdam. Zijn debuutroman De (ver)wording van de jongere Dürer werd bekroond met de Reina Prinsen Geerligsprijs. Daarna verschenen vele succesvolle romans als Kaplan (1986), Hoffman's honger (1990), Supertex (1991), Gods gym (2002), Het recht op terugkeer (2008), VSV (2012), Geronimo (2015) en Stad van de honden (2023). Het lied van Europa (2022) stond maandenlang in de bestsellerlijsten.

Boeken
Prins Harry - Reserve
Prins Harry

Dit is het verhaal van Harry, eindelijk door hemzelf verteld.

Delia Owens - Daar waar de rivierkreeften zingen
Delia Owens

Gebonden editie van deze prachtige #1 bestseller

Leon de Winter - Het lied van Europa
Leon de Winter

Een prikkelende en uitdagende roman over de grote vragen van onze tijd.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: