Zoeken
In de tweede week van 2023 verandert er weinig voor Overamstel Uitgevers in De Bestseller 60
Nog steeds drie titels in de lijst.

In de tweede week van 2023 verandert er weinig voor Overamstel Uitgevers in De Bestseller 60

Gepubliceerd op 11 januari, 2023 om 13:39, aangepast op 11 januari, 2023 om 13:48

Het is Daar waar de rivierkreeften zingen van Delia Owens gelukt om in de top 5 te blijven in de tweede week van 2023. De roman blijft staan op nummer 4. Daarnaast staat deze week ook de filmeditie van deze ongekende bestseller in De Bestseller 60: op nummer 27, twee plaatsen hoger dan vorige week.

De bestseller Het lied van Europa van Leon de Winter is twee plekken gestegen en vinden we deze week op nummer 16. In een duizelingwekkende vaart stuurt auteur Leon de Winter de lezer naar een nabije toekomst, waar de meritocratie op haar laatste benen loopt. Dit is vintage Leon de Winter die terugkeert in zijn geboortestreek.

Meer informatie over De Bestseller 60 vind je hier

Auteurs
Auteur: Delia Owens

Delia Owens schreef eerder over haar leven als wildlife biologe in Afrika en maakte documentaires voor National Geographic. Daar waar de rivierkreeften zingen is haar romandebuut. In de VS zijn inmiddels meer dan 6 miljoen exemplaren verkocht en staat het boek al drie jaar in de bestsellerlijst van de New York Times. De vertaalrechten zijn aan 49 landen verkocht.

Auteur: Leon de Winter

Leon de Winter (1954) studeerde aan de filmacademie in Amsterdam. Zijn debuutroman De (ver)wording van de jongere Dürer werd bekroond met de Reina Prinsen Geerligsprijs. Daarna verschenen vele succesvolle romans als Kaplan (1986), Hoffman's honger (1990), SuperTex (1991), Gods Gym (2002), Het recht op terugkeer (2008), VSV (2012) en Geronimo (2015). Zijn meest recente roman Het lied van Europa stond maandenlang in de bestsellerlijsten.

Boeken
Delia Owens - Daar waar de rivierkreeften zingen
Delia Owens

Gebonden editie van deze prachtige #1 bestseller

Leon de Winter - Het lied van Europa
Leon de Winter

Een prikkelende en uitdagende roman over de grote vragen van onze tijd.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: