Zoeken
Het nieuwe jaar begint goed: 'Daar waar de rivierkreeften zingen' van Delia Owens op nummer 4 én op nummer 29 in De Bestseller 60
Overamstel Uitgevers begint het jaar met 3 titels in De Bestseller 60.

Het nieuwe jaar begint goed: 'Daar waar de rivierkreeften zingen' van Delia Owens op nummer 4 én op nummer 29 in De Bestseller 60

Gepubliceerd op 5 januari, 2023 om 07:49, aangepast op 5 januari, 2023 om 09:23

Het is Delia Owens gelukt om in de top 5 te blijven. Daar waar de rivierkreeften zingen staat op nummer 4 in de eerste week van 2023. De filmeditie van deze ongekende bestseller staat deze week op nummer 29.

Het lied van Europa vinden we deze week op nummer 18. In een duizelingwekkende vaart stuurt auteur Leon de Winter de lezer naar een nabije toekomst, waar de meritocratie op haar laatste benen loopt. Dit is vintage Leon de Winter die terugkeert in zijn geboortestreek.

Meer informatie over De Bestseller 60 vind je hier.

Auteurs
Auteur: Delia Owens

Delia Owens schreef eerder over haar leven als wildlife biologe in Afrika en maakte documentaires voor National Geographic. Daar waar de rivierkreeften zingen is haar romandebuut. In de VS zijn inmiddels meer dan 6 miljoen exemplaren verkocht en staat het boek al drie jaar in de bestsellerlijst van de New York Times. De vertaalrechten zijn aan 49 landen verkocht.

Auteur: Leon de Winter

Leon de Winter (1954) studeerde aan de filmacademie in Amsterdam. Zijn debuutroman De (ver)wording van de jongere Dürer werd bekroond met de Reina Prinsen Geerligsprijs. Daarna verschenen vele succesvolle romans als Kaplan (1986), Hoffman's honger (1990), SuperTex (1991), Gods Gym (2002), Het recht op terugkeer (2008), VSV (2012) en Geronimo (2015). Zijn meest recente roman Het lied van Europa stond maandenlang in de bestsellerlijsten.

Boeken
Delia Owens - Daar waar de rivierkreeften zingen
Delia Owens

Gebonden editie van deze prachtige #1 bestseller

Leon de Winter - Het lied van Europa
Leon de Winter

Een prikkelende en uitdagende roman over de grote vragen van onze tijd.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: