Zoeken
Toetjesbijbel van Rutger van den Broek komt binnen op nummer 7 in De Bestseller 60
In week 45 van 2022 maar liefst 3 titels van Overamstel Uitgevers in de top 10

Toetjesbijbel van Rutger van den Broek komt binnen op nummer 7 in De Bestseller 60

Gepubliceerd op 9 november, 2022 om 11:41

Deze week komt Toetjesbijbel van Heel Holland Bakt-winnaar Rutger van den Broek nieuw binnen op nummer 7 in De Bestseller 60. Met ruim 300 recepten ben je met dit boek wel even zoet. Wie kijkt er tijdens het avondeten niet uit naar het toetje? In Toetjesbijbel vind je de allerlekkerste toetjesrecepten van toetjes met fruit in de hoofdrol tot een hoofdstuk vol pudding en van Franse klassiekers tot toetjes van over de hele wereld. Van stoofpeerbeignets en sticky toffee cake met butterscotchsaus tot aan slagroom-, chocolade- en rum-rozijnenvla. En van crêpes Suzette en crema Catalana tot aan gegrilde ananas met romige hangop en kokoskruimels. Met dit boek wordt elk toetje een feest!

Het lied van Europa van Leon de Winter stijgt deze week naar nummer 9 in De Bestseller 60. In deze vintage Leon de Winter stuurt de auteur de lezer naar een nabije toekomst, waar de meritocratie op haar laatste benen loopt.

De hoogste notering voor Overamstel Uitgevers is deze week wederom voor Daar waar de rivierkreeften zingen van Delia Owens; dit ongekende succesverhaal blijft maar scoren en staat deze week op nummer 5.

Op nummer 26 vinden we Cultus van bestsellerauteurs Camilla Läckberg en Henrik Fexeus. In dit tweede deel van deze razend spannende serie verdwijnt een klein jongetje van een kinderdagverblijf in de buurt Södermalm van Stockholm en worden rechercheur Mina Dabiri en haar team weer ingeschakeld. Ze ontdekken gelijk overeenkomsten met een andere verdwijning die niet goed eindigde. Alles wijst erop dat er meer kinderen zullen verdwijnen. Mina neemt daarom voor het eerst sinds de dramatische gebeurtenissen van twee jaar eerder contact op met mentalist Vincent Walder. Hun band is bijzonder gebleken, maar lukt het ze ook om degenen die het meest kwetsbaar zijn te beschermen?

En op nummer 54 vinden we Lourdes aan de Maas van Michel van Egmond en Martijn Krabbendam. Hierin doen ze op indringende wijze verslag van het wel en wee in De Kuip en proberen ze antwoord te vinden op de vraag wat Feyenoord nu precies Feyenoord maakt. Waarom is Feyenoord de meest emotionele club van Nederland? Wat is Feyenoord eigenlijk precies? En hoe komt het dat de club zo ontzettend veel betekent, voor zo ontzettend veel mensen? In Lourdes aan de Maas bieden Van Egmond en Krabbendam een blik achter de schermen bij het Feyenoord van nu, maar brengen tegelijkertijd een ode aan het rijke verleden van de club. Tussendoor schetsen ze een biografisch portret van oer-Feyenoorder Fred Blankemeijer, decennialang het geweten van de club.

Meer informatie over De Bestseller 60 vind je op deze website.

Auteurs
Boeken
Rutger van den Broek - Toetjesbijbel
Rutger van den Broek

Winnaar Food and Friends Gouden Kookboek, publieksprijs 2023

Leon de Winter - Het lied van Europa
Leon de Winter

Een prikkelende en uitdagende roman over de grote vragen van onze tijd.

Delia Owens - Daar waar de rivierkreeften zingen
Delia Owens

Gebonden editie van deze prachtige #1 bestseller

Camilla Läckberg & Henrik Fexeus - Cultus
Camilla Läckberg & Henrik Fexeus

Deel twee in deze razend spannende en goed ontvangen serie!

Michel van Egmond en Martijn Krabbendam - Lourdes aan de Maas
Michel van Egmond en Martijn Krabbendam

Lourdes aan de Maas is een even humoristische als sterke poging van twee insiders te doorgronden wat niet te doorgronden is: het DNA van Feyenoord

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: