Zoeken
Nieuwe filmeditie 'Stromboli' van Saskia Noort
Vanaf 3 november is de film Stromboli, naar het gelijknamige boek van Saskia Noort, te zien in de bioscoop. Om dat te vieren hebben wij de roman in een nieuw jasje gestoken!

Nieuwe filmeditie 'Stromboli' van Saskia Noort

Gepubliceerd op 31 oktober, 2022 om 09:54, aangepast op 31 oktober, 2022 om 15:25

Honderdduizenden lezers genieten wekelijks van de column van het schrijversechtpaar Sara Zomer en Karel van Bohemen, waarin ze ogenschijnlijk openhartig verslag doen van hun gezinsleven. Maar achter de façade van hun bohemienbestaan ettert al jaren een dagelijks leven vol afgunst, wrok en zelfs geweld. Na weer een nachtelijke uitbarsting is het genoeg: Sara besluit Karel te verlaten.

Al snel komt Sara alleen te staan - niemand wil nog iets met haar te maken hebben. Om haar leven weer op de rails te krijgen boekt ze een retraite op het idyllische Italiaanse vulkaaneiland Stromboli. Onder leiding van een wereldvermaarde goeroe geeft ze zich met een bont gezelschap lotgenoten over aan rollenspellen en oefeningen die steeds een stap verder gaan.

Wat een nieuwe start had moeten worden, mondt uit in een afdaling naar regionen van haar verleden die ze het liefst verborgen had gehouden.

 

Actrice Elise Schaap speelt de rol van Sara in de film, die vanaf 3 november draait in de bioscoop.

Deze mooie filmeditie van de roman is nu verkrijgbaar in de boekhandel.

" "

Auteurs
Auteur: Saskia Noort

Saskia Noort (1967) is schrijfster en columniste. Van haar boeken werden 3,5 miljoen exemplaren verkocht. Haar werk werd in vijftien talen vertaald en werd bewerkt voor televisie, film en theater. Van haar achtste thriller Bonuskind werden ruim 200.000 exemplaren verkocht en het was tevens het bestverkochte spannende boek van 2020. Dit jaar viert Saskia Noort 20 jaar schrijverschap.

Boeken
Saskia Noort - Stromboli
Saskia Noort

After her collapsed marriage a successful writer decides to go on retreat with a guru. But even there the past catches up with her.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: