Zoeken
Twee titels van Overamstel Uitgevers genomineerd voor de NS Publieksprijs 2022
Vanavond werd er bij EenVandaag bekendgemaakt dat De heks van Limbricht van Susan Smit en Fortuna’s kinderen van Annejet van der Zijl genomineerd zijn voor de NS Publieksprijs 2022.

Twee titels van Overamstel Uitgevers genomineerd voor de NS Publieksprijs 2022

Gepubliceerd op 19 oktober, 2022 om 19:00

Beide romans behoren tot de best verkochte boeken van het afgelopen jaar. De andere genomineerden zijn: Amalia van Claudia de Breij, De nachtdienst van Esther Verhoef, Dwaalspoor van Suzanne Vermeer en Master your mindset van Michael Pilarczyk.

De stemperiode loopt tot en met 16 november. Op die datum zal de winnaar, in het programma EenVandaag, bekendgemaakt worden.

Stemmen kan op deze pagina.

Auteurs
Auteur: Susan Smit

Susan Smit (1974) is schrijfster en columniste van Happinez. Ze debuteerde in 2001 met Heks en heeft inmiddels vele boeken op haar naam staan, zoals de bestsellers Gisèle, Tropenbruid en De wijsheid van de heks. Met haar roman De heks van Limbricht werd ze genomineerd voor de NS Publieksprijs. Dit voorjaar publiceerde ze Alles wat beweegt, een historische roman over Isadora Duncan.

Auteur: Annejet van der Zijl

Annejet van der Zijl is een van de bekendste en meest gelezen non-fictieschrijvers van ons land. Ze debuteerde in 1998 met Jagtlust en schreef bestsellers als Sonny Boy en De Amerikaanse prinses. Van der Zijl was in 2020 Boekenweekauteur en schreef het succesvolle Boekenweekgeschenk Leon & Juliette.

Boeken
Susan Smit - De heks van Limbricht
Susan Smit

Naar het adembenemende, waargebeurde verhaal van een vrouw die de machten trotseert die haar willen breken

Annejet van der Zijl - Fortuna's kinderen
Annejet van der Zijl

De meest recente bestseller nu als midprice

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: