Zoeken
De filmrechten van 'De liefdeshypothese' van Ali Hazelwood zijn officieel verkocht!
Bisous pictures, het romancelabel van Elizabeth Cantillon en MRC Film, zal in samenwerking met auteur Ali Hazelwood de bestseller naar het witte doek brengen.

De filmrechten van 'De liefdeshypothese' van Ali Hazelwood zijn officieel verkocht!

Gepubliceerd op 13 oktober, 2022 om 15:05

In het boek leidt een impulsieve kus tussen twee wetenschappers tot het faken van een relatie, waarbij zij gedwongen worden hun theorieën over liefde, relaties en elkaar onder de loep te nemen. Het werd een internationale bestseller en een sensatie bij het leespubliek van de jongerenapp Tiktok. 

'Het is een waar voorrecht om Elizabeth en zo'n getalenteerd en ervaren team te hebben werken aan de filmadaptatie van De liefdeshypothese, en ik verheug me erg op deze nieuwe stap in het verhaal van Olive en Adam!' zei Ali Hazelwood.

Lees hieronder meer over dit boek.

Auteurs
Auteur: Ali Hazelwood

Ali Hazelwood komt oorspronkelijk uit Italië en woonde in Duitsland en Japan voordat ze naar de VS verhuisde om te promoveren in de neurowetenschappen. Ze is onlangs professor geworden, wat ze zelf amper kan geloven. Als Hazelwood niet aan het werk is, houdt ze van hardlopen, haken en sciencefictionfilms kijken met haar twee katten en haar echtgenoot.

Boeken
Ali Hazelwood - De liefdeshypothese
Ali Hazelwood

Sexy, romantisch en zo goed: dé TikTok-sensatie van het jaar

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: