Zoeken
THB in de media
Het is weer woensdag en dat betekent THB in de media! We bespreken alle leuke nieuwtjes van afgelopen week rondom THB en onze boeken.

THB in de media

Gepubliceerd op 12 oktober, 2022 om 15:00, aangepast op 13 oktober, 2022 om 11:49

Deze week stond De oorlogsbibliotheek van Addison Armstrong in het zonnetje in de Libelle: de roman werd namelijk als leestip gegeven door hoofdredactrice Karen Hellemans.

Op Boeken-cast.nl stond een mooie recensie van Luister naar mij van Tess Gerritsen: 'Sommige passages waren zo goed geschreven, dat ik wanneer ik 's avonds las ik er de kriebels van kreeg. Geen boek om voor het slapen gaan te lezen.'

Daarnaast prijkte Daar waar de rivierkreeften zingen van Delia Owens deze week weer bovenaan de Bestseller 60-lijst op nummer 1! Wauw!

Lees hieronder meer over deze boeken.

Auteurs
Auteur: Addison Armstrong

Addison Armstrong studeerde in 2020 af aan de Vanderbilt University met zowel een onderwijsdiploma als een diploma in taal- en letterkunde. Sinds 2021 heeft ze ook nog een master in leesonderwijs op zak. De oorlogsbibliotheek is na Het licht van Luna Park haar tweede roman. Ze woont in Nashville, Tennessee.

Auteur: Tess Gerritsen

Tess Gerritsen is naast arts ook een internationale bestsellerauteur. Ze maakte eerst carrière in de geneeskunde en begon pas met schrijven tijdens haar zwangerschapsverlof. Vele succesvolle thrillers volgden, waaronder haar populaire Rizzoli & Isles-serie. Inmiddels heeft ze zich volledig op het schrijven gericht. Haar boeken worden in meer dan veertig landen uitgegeven.

Auteur: Delia Owens

Delia Owens schreef eerder over haar leven als wildlife biologe in Afrika en maakte documentaires voor National Geographic. Daar waar de rivierkreeften zingen is haar romandebuut. In de VS zijn inmiddels meer dan 6 miljoen exemplaren verkocht en staat het boek al drie jaar in de bestsellerlijst van de New York Times. De vertaalrechten zijn aan 49 landen verkocht.

Boeken
Addison Armstrong - De oorlogsbibliotheek
Addison Armstrong

Twee vrouwen. Eén geheim. Een waarheid om voor te vechten.

Tess Gerritsen - Luister naar mij
Tess Gerritsen

Eindelijk weer een nieuw deel in de spannende Rizzoli & Isles -serie

Delia Owens - Daar waar de rivierkreeften zingen
Delia Owens

Gebonden editie van deze prachtige #1 bestseller

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: