Zoeken
Live vanuit Donner: Lourdes aan de Maas podcasts
Om het verschijnen van Lourdes aan de Maas te vieren maken de auteurs tweemaal een live podcast vanuit boekhandel Donner in Rotterdam.

Live vanuit Donner: Lourdes aan de Maas podcasts

Gepubliceerd op 10 oktober, 2022 om 17:35, aangepast op 11 oktober, 2022 om 12:19

Voor twee keer strijken Martijn Krabbendam en Michel van Egmond neer in Donner voor hun Dick Voormekaar podcast. In een mum van tijd waren de twee vrijdagavonden in het theater van de boekhandel volgeboekt om de podcast een keer live mee te maken. Voor alle liefhebbers die achter het net viste, worden de avonden ook uitgezonden via een livestream van Voetbal International. 

Bijgestaan door Sjoerd (de technicus) en Dizzy (de podcasthond) wordt tot in detail doorgenomen hoe de eerste week van verschijning is verlopen, de perikelen achter de schermen, de actualiteiten in het voetbal, de randzaken in het voetbal, de posititie van Feyenoord in het voetbal, de onvermijdelijke Louis van Gaal in het voetbal en alle media in het voetbal. Uiteraard met de nodige zelfspot, die bij de podcast past. 

Het Algemeen Dagblad was erbij in de boekhandel en maakte een reportage.

De uitzendingen vanuit Donner zijn ook terug te luisteren/kijken.

7 oktober:  http://spoti.fi/3RUw9qU http://apple.co/3T4v0xN http://bit.ly/3VaFo93

Auteurs
Auteur: Michel van Egmond

Michel van Egmond (1968) is al jaren de populairste sportschrijver van Nederland. Met o.a. de boeken over KIEFT, GIJP scoorde hij meerdere bestsellers op rij. Van Egmond won met zijn werk de Nico Scheepmaker beker voor beste sportboek van het jaar en is de enige Nederlandse schrijver die er in slaagde om driemaal de prestigieuze NS Publieksprijs te winnen.

Auteur: Martijn Krabbendam

Martijn Krabbendam (Schiedam, 1974) volgt Feyenoord al 20 jaar op de voet voor Voetbal International, het grootste voetbalblad van Nederland. Bij Voetbalpraat (ESPN) is hij regelmatig te zien als clubwatcher. Krabbendam schreef in 2014 in het populaire boek Pellè Spreekt, in samenwerking met de toenmalige Feyenoord spits Graziano Pellè. Met Michel van Egmond neemt hij in het Rotterdamse café De Huismeester wekelijks de Dick Voormekaar Feyenoord Podcast op, waarin de twee oeverloos praten over hun fascinatie voor de club van Zuid.

Boeken
Michel van Egmond en Martijn Krabbendam - Lourdes aan de Maas
Michel van Egmond en Martijn Krabbendam

Lourdes aan de Maas is een even humoristische als sterke poging van twee insiders te doorgronden wat niet te doorgronden is: het DNA van Feyenoord

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: