Zoeken
Zo zag je België nog nooit!
Het nieuwe boek van Tanguy Ottomer: Van Manneke Pis tot de betoverde haas is uit!

Zo zag je België nog nooit!

Gepubliceerd op 8 juli, 2022 om 15:12, aangepast op 11 juli, 2022 om 09:43

Beste boekenliefhebber,

Het nieuwe boek van de wereldberoemde stadsgids Tanguy Ottomer ligt momenteel in de winkels. Omdat verschillende Belgische provincies zo'n belangrijke rol spelen in de verhalen, mocht de auteur zijn boek, Van Manneke Pis tot de betoverde haas, al persoonlijk overhandigen aan de provinciegouverneurs van Limburg en Antwerpen. Ook de gouverneurs van Oost- en West-Vlaanderen zullen het boek in de komende weken mogen ontvangen. 

In het boek zijn namelijk verhalen verzameld uit verschillende Belgische provincies. Dit zijn dus niet de sprookjes die iedereen al wel kent, maar échte Belgische legendes. Zo lees je bijvoorbeeld over de Limburgse alvermannekes, de Antwerpse Brabo en de reus, de Luikse fee Lienne en nog veel meer. Zo zag je België nog nooit!

Auteurs
Auteur: Tanguy Ottomer

Tanguy Ottomer is veel meer dan een Bekende Antwerpenaar. Hij runt al 10 jaar het succesvolle Buro Beroepsbelg, waar je originele stadswandelingen-met-een-gids kunt boeken. Zijn eigenzinnige, enthousiaste en spontane aanpak leverde hem al veel lof op, onder andere van The New York Times en CNN. Hij schreef eerder de succesvolle reeks 't Stad van vroeger (Luster). Hij schreef eerder de succesvolle reeks 't Stad van vroeger (Luster). In 2020 verscheen zijn eerste kinderboek, Nello & Patrasche, bij Horizon.

Boeken
Tanguy Ottomer - Van Manneke Pis tot de betoverde haas
Tanguy Ottomer

Zo zag je België nog nooit!

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: