Zoeken
Boekentip voor deze zomer: CEMI-Doeboek
De zomervakantie komt eraan. Als je even niet weet wat doen, kan het CEMI Doeboek vol leuke spelletjes en activiteiten inspiratie bieden.

Boekentip voor deze zomer: CEMI-Doeboek

Gepubliceerd op 27 juni, 2022 om 14:59, aangepast op 27 juni, 2022 om 16:27

Met meer dan 12 miljoen volgers op TikTok en ruim 900.000 abonnees op YouTube is CEMI niet meer van het Belgische en Nederlandse internet weg te denken! Het koppel maakt allerlei videos waarin ze elkaar (en anderen) pranken en de gekste challenges uitvoeren.

Zo probeerden ze, zoals hier te zien, tijdens een ijskoude nacht in een tentje in de tuin te slapen. En voor deze video nodigden ze de Familie Lakap uit om Nederlandse en Vlaamse woorden met elkaar te vergelijken.

Nog meer van dit soort leuke tips voor challenges en activiteiten zijn terug te vinden in het nieuwe CEMI Doeboek, waarmee je lekker zelf aan de slag kunt gaan. Ideaal voor de zomervakantie die voor de deur staat. In de bovenstaande filmpjes is al een voorproefje te zien; ook Céline en Michiel zelf kunnen hun boek niet laten liggen. Voor alle fans dus zeker een must-have!

Auteurs
Auteur: Michiel Callebaut

CEMI is een Belgisch duo (bestaande uit Céline Dept en Michiel Callebaut) dat vooral bekend is vanwege hun filmpjes op TikTok en YouTube. Hun hoofdkanaal op YouTube heeft meer dan 11 miljoen abonnees. Hiermee hebben ze het grootste Nederlandstalige YouTube-kanaal in België. Ondertussen verschenen er al vier boeken van het populaire YouTube-duo bij Horizon.

Boeken
Cemi - CEMI Doeboek
Cemi

Het eerste boek van het populaire YouTube-duo.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: