Zoeken
In week 18 van 2022 drie titels van Overamstel Uitgevers in De Bestseller 60!
Daar waar de rivierkreeften zingen wederom een hogere positie in De Bestseller 60!

In week 18 van 2022 drie titels van Overamstel Uitgevers in De Bestseller 60!

Gepubliceerd op 4 mei, 2022 om 14:54

Daar waar de rivierkreeften zingen van Delia Owens staat deze week op nummer 4 en behaalt hiermee zijn hoogste positie ooit in de lijst. De roman vertelt het spannende verhaal van Kya Clark, die in haar eentje is opgegroeid in het moeras van Barkley Cove in North Carolina, afgesloten van de bewoonde wereld. Maar als ze in aanraking komt met twee jongemannen uit de stad ontdekt ze dat er ook een andere wereld is. Wanneer een van hen dood wordt gevonden, valt de verdenking onmiddellijk op Kya. 

Verder staat De wijsheid van de heks van Susan Smit op nummer 21. In het boek vertelt Susan wat ze de afgelopen twintig jaar van de oude natuurreligie heeft geleerd. Op nummer 40 staat de twee eeuwen omspannende familiekroniek Fortuna’s kinderen van Annejet van der Zijl.

Alle titels van Overamstel Uitgevers die deze week in De Bestseller 60-lijst terug te vinden zijn:

Daar waar de rivierkreeften zingen – Delia Owens, The House of Books #4
De wijsheid van de heks – Susan Smit, Lebowski #21
Fortuna's kinderen – Annejet van der Zijl, Hollands Diep #40

Meer informatie over De Bestseller 60 vind je op deze website.

Auteurs
Auteur: Delia Owens

Delia Owens schreef eerder over haar leven als wildlife biologe in Afrika en maakte documentaires voor National Geographic. Daar waar de rivierkreeften zingen is haar romandebuut. In de VS zijn inmiddels meer dan 6 miljoen exemplaren verkocht en staat het boek al drie jaar in de bestsellerlijst van de New York Times. De vertaalrechten zijn aan 49 landen verkocht.

Auteur: Susan Smit

Susan Smit (1974) is schrijfster en columniste van Happinez. Ze debuteerde in 2001 met Heks en heeft inmiddels vele boeken op haar naam staan, zoals de bestsellers Gisèle, Tropenbruid en De wijsheid van de heks. Met haar roman De heks van Limbricht werd ze genomineerd voor de NS Publieksprijs. Dit voorjaar publiceerde ze Alles wat beweegt, een historische roman over Isadora Duncan.

Auteur: Annejet van der Zijl

Annejet van der Zijl is een van de bekendste en meest gelezen non-fictieschrijvers van ons land. Ze debuteerde in 1998 met Jagtlust en schreef bestsellers als Sonny Boy en De Amerikaanse prinses. Van der Zijl was in 2020 Boekenweekauteur en schreef het succesvolle Boekenweekgeschenk Leon & Juliette.

Boeken
Delia Owens - Daar waar de rivierkreeften zingen
Delia Owens

Gebonden editie van deze prachtige #1 bestseller

Susan Smit - De wijsheid van de heks
Susan Smit

Wat Susan Smit de afgelopen twintig jaar van de oude natuurreligie heeft geleerd

Annejet van der Zijl - Fortuna's kinderen
Annejet van der Zijl

De meest recente bestseller nu als midprice

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: