Zoeken
In week 15 van 2022 drie titels van Overamstel Uitgevers in De Bestseller 60!
De wijsheid van de heks van Susan Smit klimt deze week naar nummer 8!

In week 15 van 2022 drie titels van Overamstel Uitgevers in De Bestseller 60!

Gepubliceerd op 13 april, 2022 om 16:28

Het is Boekenweek en tijdens deze bijzondere week staan er weer drie mooie titels van Overamstel Uitgevers in De Bestseller 60!

De wijsheid van de heks van Susan Smit kwam vorige week binnen op nummer 10 en klimt deze week naar nummer 8 in De Bestseller 60! In het boek vertelt Susan Smit wat ze de afgelopen twintig jaar van de oude natuurreligie heeft geleerd.

Hekserij is, net als alle andere natuurreligies op de wereld, niet-georganiseerd. Er zijn geen heilige boeken, gebouwen of profeten, er is geen strikte leer. Veel mensen noemen het daarom liever een spiritueel pad. Susan Smit, inmiddels al ruim twintig jaar op het pad van de heks, deelt in dit boek wat ze zelf allemaal heeft geleerd op haar persoonlijke ontwikkelingsreis. Ze vertelt je alles wat ze weet over de natuurwetten en levensbeschouwing van de oude religie en reikt je middelen aan voor groei.

Zo laat Susan zien hoe de oude natuurreligie je in het hier en nu kan helpen bij het omgaan met emoties, het op peil houden en opschonen van je levensenergie, de verhouding tot je lichaam en seksualiteit, het benutten van creativiteit, intuïtie en scheppingskracht, en de zorg voor de aarde en elkaar. Kortom, hekserij leert ons hoeveel de natuur en vrouwelijke waarden ons te bieden hebben.

Daar waar de rivierkreeften zingen van Delia Owens staat deze week op nummer 11 en op nummer 18 in De Bestseller 60 staat Fortuna’s kinderen van Annejet van der Zijl.

Alle titels van Overamstel Uitgevers die deze week in De Bestseller 60-lijst terug te vinden zijn:

De wijsheid van de heks – Susan Smit, Lebowski #8
Daar waar de rivierkreeften zingen – Delia Owens, The House of Books #11
Fortuna's kinderen – Annejet van der Zijl, Hollands Diep #18
 

Meer informatie over De Bestseller 60 vind je op deze website.

Auteurs
Auteur: Susan Smit

Susan Smit (1974) is schrijfster en columniste van Happinez. Ze debuteerde in 2001 met Heks en heeft inmiddels vele boeken op haar naam staan, zoals de bestsellers Gisèle, Tropenbruid en De wijsheid van de heks. Met haar roman De heks van Limbricht werd ze genomineerd voor de NS Publieksprijs. Dit voorjaar publiceerde ze Alles wat beweegt, een historische roman over Isadora Duncan.

Auteur: Delia Owens

Delia Owens schreef eerder over haar leven als wildlife biologe in Afrika en maakte documentaires voor National Geographic. Daar waar de rivierkreeften zingen is haar romandebuut. In de VS zijn inmiddels meer dan 6 miljoen exemplaren verkocht en staat het boek al drie jaar in de bestsellerlijst van de New York Times. De vertaalrechten zijn aan 49 landen verkocht.

Auteur: Annejet van der Zijl

Annejet van der Zijl is een van de bekendste en meest gelezen non-fictieschrijvers van ons land. Ze debuteerde in 1998 met Jagtlust en schreef bestsellers als Sonny Boy en De Amerikaanse prinses. Van der Zijl was in 2020 Boekenweekauteur en schreef het succesvolle Boekenweekgeschenk Leon & Juliette.

Boeken
Susan Smit - De wijsheid van de heks
Susan Smit

Wat Susan Smit de afgelopen twintig jaar van de oude natuurreligie heeft geleerd

Delia Owens - Daar waar de rivierkreeften zingen
Delia Owens

Gebonden editie van deze prachtige #1 bestseller

Annejet van der Zijl - Fortuna's kinderen
Annejet van der Zijl

De meest recente bestseller nu als midprice

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: