Zoeken
Interview met Bodil de la Parra en Chris Polanen
Chris Polanen en Bodil de la Parra geven een dubbelinterview bij De Nieuwe Boekhandel

Interview met Bodil de la Parra en Chris Polanen

Gepubliceerd op 12 april, 2022 om 09:56, aangepast op 12 april, 2022 om 10:28

Op vrijdag 15 april zijn Chris Polanen en Bodil de la Parra van 17.00 tot 19.00 uur te gast bij De Nieuwe Boekhandel voor een dubbelinterview. Ook zullen ze voordragen uit hun boeken Centaur en Het verbrande huis.

Meld je hier aan: https://forms.gle/7PDqzR3vH7FE7MqX8.

Auteurs
Auteur: Bodil de la Parra

Bodil de la Parra (1963) is actrice en toneelschrijfster. Ze schreef stukken voor o.a. Bellevue Lunchtheater, Theater Artemis, het NNT, Het Zuidelijk Toneel en Orkater. Ze schreef onder meer de voorstellingen Ouwe Pinda's en Gouwe Pinda's - waarin ze ook zelf speelde - en recent voor de grote Suriname tentoonstelling Nola, een leven in een leven. Ze was te zien als Irene in de tv-serie KLEM 1 & 2. Het verbrande huis: Een Surinaamse familiekroniek is gebaseerd op de gelijknamige voorstelling waarmee ze in 2018 lovende kritieken oogstte.

Auteur: Chris Polanen

Chris Polanen (1963) is dierenarts in Amsterdam-Zuidoost. De in Suriname geboren en getogen auteur kwam op twintigjarige leeftijd naar Nederland en begon te schrijven om met zijn heimwee naar Suriname om te gaan. Hij schrijft columns en korte verhalen die zowel in Suriname als in Nederland verschijnen, recent onder meer in bloemlezing AfroLit. In 2017 verscheen zijn debuutroman Waterjager. Centaur is zijn tweede roman.

Boeken
Bodil de la Parra - Het verbrande huis
Bodil de la Parra

Een melancholisch en geestig verhaal over familiebanden die - met een oceaan ertussen - liefdevol, soms pijnlijk, maar onverbrekelijk blijken te zijn

Chris Polanen - Centaur
Chris Polanen

Wervelende roman over identiteit, verlangen en volwassen worden in Paramaribo

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: