Zoeken
Evi Hanssen genomineerd voor Storytel Award
Dit jaar wordt al voor de vierde keer de Storytel Awards georganiseerd. Op 12 mei 2022 zullen de Awards worden uitgereikt aan het beste  luisterboek, de beste voorlezer, het beste opkomende talent en de beste Storytel Original.

Evi Hanssen genomineerd voor Storytel Award

Gepubliceerd op 8 april, 2022 om 10:51, aangepast op 8 april, 2022 om 12:05

Evi Hanssens Sinds ik niet meer drink is dit jaar genomineerd in de categorie Beste Vlaamse Luisterboek. In het boek lees je over Hanssens besluit verder door het leven te gaan zonder een druppel alcohol meer te drinken. Het bespreekt op een openhartige manier de beproevingen, fysieke gevolgen en effecten op relaties die deze beslissing met zich meebracht, wat een humoristisch en ontwapenend relaas oplevert.

 

Stemmen kan via de volgende link: Storytel Awards 2022 - BE (surveyhero.com)

Auteurs
Auteur: Evi Hanssen

Evi Hanssen (1978) is een populaire radio- en tv-persoonlijkheid in Vlaanderen en Nederland. Naast de baanbrekende reeks Help, Mijn Borsten Staan Online maakte ze reportages voor het Nederlandse 3 op Reis en was ze een vaste tafelgast bij De Wereld Draait Door. Evi presenteert Het Heilig Huis van Hanssen op JOE en is de sidekick van Ruud de Wild op NPO Radio 2 in Nederland. In 2020 verscheen haar eerste boek, Ergens onderweg. Samen met Jutta Borms en Hilde De Baerdemaker maakte ze de podcast 'Nog 9 minuten' en het gelijknamige boek Nog 9 minuten. Inspiratie voor meditatie (2021). In datzelfde jaar schreef ze ook de bestseller Sinds ik niet meer drink.

Boeken
Evi Hanssen - Sinds ik niet meer drink
Evi Hanssen

Een ontwapenend relaas van 500 dagen zonder alcohol

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: