Zoeken
Evi Hanssen genomineerd voor Storytel Award
Dit jaar wordt al voor de vierde keer de Storytel Awards georganiseerd. Op 12 mei 2022 zullen de Awards worden uitgereikt aan het beste  luisterboek, de beste voorlezer, het beste opkomende talent en de beste Storytel Original.

Evi Hanssen genomineerd voor Storytel Award

Gepubliceerd op 8 april, 2022 om 10:51, aangepast op 8 april, 2022 om 12:05

Evi Hanssens Sinds ik niet meer drink is dit jaar genomineerd in de categorie Beste Vlaamse Luisterboek. In het boek lees je over Hanssens besluit verder door het leven te gaan zonder een druppel alcohol meer te drinken. Het bespreekt op een openhartige manier de beproevingen, fysieke gevolgen en effecten op relaties die deze beslissing met zich meebracht, wat een humoristisch en ontwapenend relaas oplevert.

 

Stemmen kan via de volgende link: Storytel Awards 2022 - BE (surveyhero.com)

Auteurs
Auteur: Evi Hanssen

Evi Hanssen (1978) is een populaire radio- en tv-persoonlijkheid en columniste in Vlaanderen en Nederland. In 2020 verscheen haar eerste boek, Ergens onderweg. Samen met Jutta Borms en Hilde De Baerdemaker maakte ze de podcast 'Nog 9 minuten' en de boeken Nog 9 minuten. Inspiratie voor meditatie en Nog 9 minuten. Meditatie voor kinderen. Sinds ik niet meer drink werd een bestseller in Nederland en België.

Boeken
Evi Hanssen - Sinds ik niet meer drink
Evi Hanssen

Een ontwapenend relaas van 500 dagen zonder alcohol

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: