Zoeken
'Wolkenstad', 'Het wolvennest' en 'De partycrasher' op de shortlist van de British Book Awards!
De British Book Awards, ook wel liefkozend de 'Nibbies' genoemd, zijn literaire prijzen voor de beste schrijvers en hun werken uit het VK. 

'Wolkenstad', 'Het wolvennest' en 'De partycrasher' op de shortlist van de British Book Awards!

Gepubliceerd op 28 maart, 2022 om 10:31, aangepast op 28 maart, 2022 om 11:58

De shortlist van de British Book Awards is bekendgemaakt en maar liefst drie van onze titels staan erop! Reden voor een feestje!

In de categorie 'Fictieboek van het jaar is 'Wolkenstad van Anthony Doerr genomineerd en in de categorie 'Pageturner van het jaar' staan de hilarische roman De partycrasher van Sophie Kinsella en het meeslepende, ontroerende verhaal Het wolvennest van Elodie Harper. 

De juryleden hebben de lastige taak in iedere categorie een favoriet te zoeken op zich genomen en zullen maandag 23 mei de winnaars bekend maken.

Klik HIER om alle nominaties te bekijken!

Auteurs
Auteur: Anthony Doerr

Anthony Doerr is de bestsellerauteur van Als je het licht niet kunt zien, waarmee hij de Pulitzerprijs won. Wereldwijd zijn er bijna 10 miljoen exemplaren van het boek verkocht en het wordt door de internationale pers als meesterwerk beschouwd. Wolkenstad is zijn nieuwste roman. Anthony Doerr woont met zijn vrouw en twee zoons in Boisse, Idaho.

Auteur: Elodie Harper

Elodie Harper is journalist en prijswinnend auteur. Een van haar kortverhalen won de Bazaar of Bad Dreams-wedstrijd die beoordeeld werd door niemand minder dan Stephen King. Momenteel werkt ze als verslaggever en presentator voor de Britse zender ITV.

Auteur: Sophie Kinsella

Sophie Kinsella veroverde de harten van miljoenen lezers met haar verfilmde Shopaholic-serie. Ook haar andere romans zoals Voor wat, hoort wat en Mijn niet zo perfecte leven zijn zeer succesvol en worden in meer dan zestig landen uitgegeven. Sophie Kinsella studeerde politicologie, filosofie en economie in Oxford. Ze woont met haar man, vier zoons en een dochter in Londen.

Boeken
Anthony Doerr - Wolkenstad
Anthony Doerr

De langverwachte nieuwe roman van de auteur die miljoenen harten veroverde met Als je het licht niet kunt zien

Elodie Harper - Het Wolvennest
Elodie Harper

Verkocht als jong meisje. Slavin in een Pompejaans bordeel. Haar naam is Amara. Welkom in Het Wolvennest.

Sophie Kinsella - De partycrasher
Sophie Kinsella

Een humoristische en hartverwarmende roman over familie en liefde

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: