Zoeken
Trailer van de verfilming van 'Daar waar de rivierkreeften zingen' verschenen!
Vandaag is de trailer van de verfilming van Daar waar de rivierkreeften zingen verschenen en het ziet er fantastisch uit!

Trailer van de verfilming van 'Daar waar de rivierkreeften zingen' verschenen!

Gepubliceerd op 22 maart, 2022 om 15:34, aangepast op 22 maart, 2022 om 15:52

Where the Crawdads Sing zal 22 juli in premiere gaan. Bekijk de trailer hieronder.

Over Daar waar de rivierkreeften zingen:
Kya Clark is in haar eentje opgegroied in het moeras van Barkley Cove in North Carolina, afgesloten van de bewoonde wereld. Om zichzelf te onderhouden ruilt ze vis, en groenten uit haar moestuin voor andere levensmiddelen. Ze voelt zich er thuis, beschouwt de natuur als haar leerschool. Maar als ze in aanraking komt met twee jongemannen uit de stad ontdekt ze dat er ook een andere wereld is. Waneer een van hen dood wordt gevonden, valt de verdenking onmiddellijk op Kya.

Laatst stond er een mooi artikel in de Vanity Fair over het proces van de verfilming. Lees hier een samenvatting in het Nederlands op onze website.

"A"

 

Auteurs
Auteur: Delia Owens

Delia Owens schreef eerder over haar leven als wildlife biologe in Afrika en maakte documentaires voor National Geographic. Daar waar de rivierkreeften zingen is haar romandebuut. In de VS zijn inmiddels meer dan 6 miljoen exemplaren verkocht en staat het boek al drie jaar in de bestsellerlijst van de New York Times. De vertaalrechten zijn aan 49 landen verkocht.

Boeken
Delia Owens - Daar waar de rivierkreeften zingen
Delia Owens

Gebonden editie van deze prachtige #1 bestseller

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: