Zoeken
'Box' e-book van de week bij Libris!
Vanaf vandaag: Box is e-book van de week bij Libris!

'Box' e-book van de week bij Libris!

Gepubliceerd op 11 maart, 2022 om 11:00, aangepast op 14 maart, 2022 om 09:43

Vanaf vandaag is de bloedstollende thriller Box e-book van de week bij Libris!
Box kost deze week slechts €4.99.
De actieperiode loopt van 11/03/2022 tot 17/03/2022.

Over Box:
Wanneer een vrouw dood wordt aangetroffen in een kist doorboord met zwaarden, vraagt de politie zich af of het een mislukte goocheltruc is of een brute moord. Inspecteur Mina Dabiri schakelt de hulp in van Vincent Walder, mentalist en expert in lichaamstaal en magie. Ze linken de dood met eerdere moordzaken en beseffen dat ze op jacht zijn naar een roekeloze seriemoordenaar. Maar zowel Mina als Vincent heeft een duister geheim. Hun verleden lijkt verband te houden met de zaak. Ze moeten de moordenaar een stap voor zijn. Maar hoe?
Box is het eerste deel van een nagelbijtende serie van dit nieuwgevormde schrijversduo.

Auteurs
Auteur: Camilla Läckberg

Camilla Läckberg is een van de succesvolste Zweedse thrillerauteurs, met wereldwijd meer dan 30 miljoen verkochte boeken. Van haar populaire Fjällbacka-serie met Patrik Hedström en Erica Falck zijn alleen in Nederland al meer dan 3 miljoen exemplaren verkocht. Recent schreef ze in samenwerking met Henrik Fexeus de bestsellers Box en Cultus, de eerste twee delen van een spannende nieuwe trilogie.

Auteur: Henrik Fexeus

Henrik Fexeus is een bekende Zweedse mentalist, auteur en tv-presentator. Van zijn boeken zijn inmiddels meer dan een miljoen exemplaren verkocht en ze worden vertaald in 30 landen. In 2017 debuteerde hij als fictie-auteur met zijn youngadultroman The Lost, het eerste deel van een trilogie.

Boeken
Camilla Läckberg & Henrik Fexeus - Box
Camilla Läckberg & Henrik Fexeus

Fjällbacka-fans opgelet: Läckberg en Fexeus introduceren een nieuw speurdersduo

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: