Zoeken
In week 9 van 2022 drie titels van Overamstel Uitgevers in De Bestseller 60!
In week 9 van 2022 is Daar waar de rivierkreeften zingen nog altijd een groot succes in De Bestseller 60!

In week 9 van 2022 drie titels van Overamstel Uitgevers in De Bestseller 60!

Gepubliceerd op 2 maart, 2022 om 16:14

Na een mooie binnenkomst op nummer 34 vorige week klimt Andy! deze week naar plaats 28. Deze biografie over Andy van der Meijde, geschreven door Eddy van der Ley, gaat over het nieuwe leven van de ex-topvoetballer, die door zijn hoge gunfactor is uitgegroeid tot een heus A-merk én een succesvol media-ondernemer.

Daar waar de rivierkreeften zingen bereikte vorige week met nummer 8 haar hoogste positie in De Bestsellerlijst tot nu toe. De roman is het verhaal over Kya Clark, die in haar eentje opgegroeid in het moeras van Barkley Cove in North Carolina, afgesloten van de bewoonde wereld. Maar als ze in aanraking komt met twee jongemannen uit de stad ontdekt ze dat er ook een andere wereld is. Wanneer een van hen dood wordt gevonden, valt de verdenking onmiddellijk op Kya.  

Ook deze week houdt het boek van Delia Owens haar plaats in de top 20 vast, dit keer op nummer 14. Snel hieronder staat de waargebeurde roman Fortuna’s kinderen van Annejet van der Zijl op nummer 19.

Alle titels van Overamstel Uitgevers die deze week in De Bestseller 60-lijst terug te vinden zijn:

Daar waar de rivierkreeften zingen – Delia Owens, The House of Books #14
Fortuna's kinderen – Annejet van der Zijl, Hollands Diep #19
Andy! – Eddy van der Ley, Inside #28

Meer informatie over De Bestseller 60 vind je op deze website.

Auteurs
Auteur: Delia Owens

Delia Owens schreef eerder over haar leven als wildlife biologe in Afrika en maakte documentaires voor National Geographic. Daar waar de rivierkreeften zingen is haar romandebuut. In de VS zijn inmiddels meer dan 6 miljoen exemplaren verkocht en staat het boek al drie jaar in de bestsellerlijst van de New York Times. De vertaalrechten zijn aan 49 landen verkocht.

Auteur: Annejet van der Zijl

Annejet van der Zijl is een van de bekendste en meest gelezen non-fictieschrijvers van ons land. Ze debuteerde in 1998 met Jagtlust en schreef bestsellers als Sonny Boy en De Amerikaanse prinses. Van der Zijl was in 2020 Boekenweekauteur en schreef het succesvolle Boekenweekgeschenk Leon & Juliette.

Auteur: Eddy van der Ley

Eddy van der Ley (1968) is schrijver, journalist, presentator en theatermaker. Hij runt zijn eigen mediabedrijf, was 25 jaar verslaggever van het AD en scoorde recent een reeks bestsellers, zoals Niet zeiken, voetballen! (2017, over topscheidsrechter Bas Nijhuis), Hoi papa (2019, over de herrijzenis van ex-voetballer Michel Boerebach), Recht voor z'n raap (2020, over trainer Gertjan Verbeek) en Niet het mooiste meisje van de klas (2021, over ex-Miss Universe Kim Kötter).

Boeken
Delia Owens - Daar waar de rivierkreeften zingen
Delia Owens

Gebonden editie van deze prachtige #1 bestseller

Annejet van der Zijl - Fortuna's kinderen
Annejet van der Zijl

De meest recente bestseller nu als midprice

Eddy van der Ley - Andy!
Eddy van der Ley

Van gecrashte voetbalprof tot succesvol media-ondernemer

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: