Zoeken
Evi Hanssen op eerste editie nieuw non-fictie boekenfestival
Van 17 tot 20 maart 2022 vindt in Oostende FAAR plaats, een nieuw non-fictie boekenfestival. Horizon-auteur Evi Hanssen is ook van de partij.

Evi Hanssen op eerste editie nieuw non-fictie boekenfestival

Gepubliceerd op 21 februari, 2022 om 11:44, aangepast op 21 februari, 2022 om 12:55

Op 19 maart 2022 spreekt Evi Hanssen over Sinds ik niet meer drink op Faar-Oostende, een boekenfestival dat de non-fictie boeken viert.

In Sinds ik niet meer drink lees je over de uitdaging die Evi Hanssen aanging om 500 dagen geen alcohol te drinken en hoe ze dit ervaarde en beleefde. Een soort dagboek over de effecten van een leven zonder alcohol en de uitdagingen die daarmee gepaard gaan. Hoe Evi Hanssen na die 500 dagen verder ging, ontdek je op het FAAR-festival in Oostende. Hier praat ze verder over en na het schrijven van Sinds ik niet meer drink.

Praktische informatie:

Locatie: De Cierk in Oostende

Wanneer: 19 maart 2022 om 16u00

Alle informatie vind je op de website van FAAR-Oostende.

Auteurs
Auteur: Evi Hanssen

Evi Hanssen (1978) is een populaire radio- en tv-persoonlijkheid en columniste in Vlaanderen en Nederland. In 2020 verscheen haar eerste boek, Ergens onderweg. Samen met Jutta Borms en Hilde De Baerdemaker maakte ze de podcast 'Nog 9 minuten' en de boeken Nog 9 minuten. Inspiratie voor meditatie en Nog 9 minuten. Meditatie voor kinderen. Sinds ik niet meer drink werd een bestseller in Nederland en België. In 2023 publiceerde ze Traag naar de hemel, over het afscheid van haar moeder.

Boeken
Evi Hanssen - Sinds ik niet meer drink
Evi Hanssen

Een ontwapenend relaas van 500 dagen zonder alcohol

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: