Zoeken
Daar waar de rivierkreeften zingen klimt nog altijd in De Bestseller 60
In week 7 van 2022 staan Daar waar de rivierkreeften zingen en Fortuna’s kinderen nog steeds in de top 20 van De Bestseller 60-lijst!

Daar waar de rivierkreeften zingen klimt nog altijd in De Bestseller 60

Gepubliceerd op 16 februari, 2022 om 17:44

Deze week staat Daar waar de rivierkreeften zingen op nummer 15 in De Bestseller 60, met daaronder Fortuna’s kinderen van Annejet van der Zijl op nummer 20. Dit betekent dat Daar waar de rivierkreeften zingen wederom een plek stijgt en de boeken hiermee hun plek in de top 20 vasthouden.

Daar waar de rivierkreeften zingen is het verhaal van Kya Clark. Ze is in haar eentje opgegroeid in het moeras van Barkley Cove in North Carolina, afgesloten van de bewoonde wereld. Maar als ze in aanraking komt met twee jongemannen uit de stad ontdekt ze dat er ook een andere wereld is. Wanneer een van hen dood wordt gevonden, valt de verdenking onmiddelijk op Kya.

Alle titels van Overamstel Uitgevers die deze week in De Bestseller 60-lijst terug te vinden zijn:

Daar waar de rivierkreeften zingen – Delia Owens, The House of Books #15
Fortuna's kinderen – Annejet van der Zijl, Hollands Diep #20
 

Meer informatie over De Bestseller 60 vind je op deze website.

Auteurs
Auteur: Delia Owens

Delia Owens schreef eerder over haar leven als wildlife biologe in Afrika en maakte documentaires voor National Geographic. Daar waar de rivierkreeften zingen is haar romandebuut. In de VS zijn inmiddels meer dan 6 miljoen exemplaren verkocht en staat het boek al drie jaar in de bestsellerlijst van de New York Times. De vertaalrechten zijn aan 49 landen verkocht.

Auteur: Annejet van der Zijl

Annejet van der Zijl is een van de bekendste en meest gelezen non-fictieschrijvers van ons land. Ze debuteerde in 1998 met Jagtlust en schreef bestsellers als Sonny Boy en De Amerikaanse prinses. Van der Zijl was in 2020 Boekenweekauteur en schreef het succesvolle Boekenweekgeschenk Leon & Juliette.

Boeken
Delia Owens - Daar waar de rivierkreeften zingen
Delia Owens

Gebonden editie van deze prachtige #1 bestseller

Annejet van der Zijl - Fortuna's kinderen
Annejet van der Zijl

De meest recente bestseller nu als midprice

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: